10 coafuri pentru păr drept pe care le poți reproduce foarte ușor

Ultima actualizare:

O mulțime de femei visează la un păr drept, bogat și sănătos, iar dacă te numeri printre norocoasele cu un asemenea păr, știi că de multe ori coafarea lui îți poate da bătăi de cap.

10 coafuri pentru păr drept pe care le poți reproduce foarte ușor
10 coafuri pentru păr drept pe care le poți reproduce foarte ușor

Lung, mediu sau scurt, părul este arma oricărei femei, iar o coafură bine aleasă poate fi piesa de rezistență a look-ului tău. Desigur, important este să știi ce anume ți se potrivește în funcție de tipul feței, forma părulului sau tonalitatea pielii.

Dar mai ales, trebuie să știi ce anume te reprezintă, iar odată ce ai pus la punct aceste aspecte nu-ți mai rămâne decât să alegi coafura perfectă pentru tine. Și poate fi chiar mai ușor decât crezi!

Dacă vrei să ieși din rutină cu o schimbare fresh, noi îți venim în ajutor cu 10 coafuri pentru păr drept pe care le poți reproduce foarte ușor. Chiar și în acele dimineți în care nu ai suficientă motivație sau timp!

Cele mai frumoase coafuri pentru părul drept în funcție de lungime

Păr drept scurt

Versatilă, practică și ușor de întreținut, tunosarea pixie va fi întodeauna la modă și cu siguranță este potrivită pentru toate vârstele! Pentru a o stiliza folosește un uscător de păr, iar cu ajutorul unei perii sau a degetelor încearcă să creezi volum. Fixează-o apoi cu câteva produse de styling, iar coafura va arăta perfect întreaga zi.

Una dintre tunsorile la modă este cu siguranță bob-ul, iar împletiturile se potrivesc perfect acestuia. Desparte părul printr-o cărare, iar apoi împletește de o parte și de alta bretonul, astfel încât, restul șuvițelor să cadă ușor pe spate.

Desigur, și accesoriile sunt binevenite, o eșarfă sau o bentiță sunt tot ce ai nevoie pentru a-ți aranja părul și pentru a aduce un strop de culoare look-ului tău.

Păr drept mediu

Una dintre coafurile care întotdeauna fac furori, mai ales printre vedetele de la Hollywood, este wet look-ul. Practic, aplică un gel special la baza suvițelor, iar apoi folosindu-te de o perie, dă părul pe spate.

Și dacă nu vrei ceva extragavant, ei bine, avem altă idee. Tapează-ți părul în partea din față pentru a-i oferi volum, apoi lasă câteva șuvițe să îți încadreze fața. Ulterior, dă-l pe spate și leagă-l într-o coadă mică. Îl poți accesoriza cu o panglică.

Împletiturile sunt potrivite mereu! Împletește-ți bretonul într-o parte de-a lungul liniei părului, până după ureche. Acolo, leagă-l cu un elastic și acoperă-l cu câteva șuvițe.

Păr drept lung

Coada de cal este una dintre cele mai bune varinate atunci când vrem să ne scoatem părul drept în evidență. Aici este nevoie doar să îți prinzi părul într-o coadă la spate. Apoi, de-a lungul elasticului, înfășoară o șuviță de părpe care o poți prinde cu o agrafă.

Cocul, cu siguranță la fel de popular. De data asta, însă, încearcă să îți faci o cărare pe mijloc, apoi răsucește-ți părul și prinde-l cu o clamă la spate, exact ca în stilul anilor ‘90!

Te poți folosi de coc și în alt mod! Dă-ți părul din față pe spate și prinde-l într-un coc mic, în timp ce restul părului curge frumos pe umeri. Ia câteva șuvițe și îmbracă cocul într-o împletitură.

O altă coafură care te va scoate din anonimat este bubble braid! Tot ce trebuie să faci este să-ți prinzi părul la baza gâtului cu un elastic. Ulterior, coboară câțiva centimetri pentru a-l prinde din nou. Trage ușor această secțiune de păr pentru a crea o buclă perfectă. Continuă procesul până ajungi la vârfuri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net