Ai părul fin și lipsit de volum? Un singur ingredient banal poate rezolva problema tuturor femeilor

Ai părul fin și lipsit de volum? Nu mai este nevoie să apelezi la tratamente complicate, care de multe ori nu dau efect. Tot ce trebuie să faci este să prepari o mască de păr cu un ingredient natural care îți va reda volumul și strălucirea podoabei capilare!

Ingredientul natural care redă volum părului fin
Ingredientul natural care redă volum părului fin

Ingredientul natural care redă volum părului fin

Ingredientul minune pentru volumul părului fin este argila! Aceasta întărește, fortifică și remineralizează fibra capilară. Dacă o folosiți cu regularitatea părul își va recapăta densitatea, volumul și vitalitatea. De asemenea, facilitează coafarea și descurcarea părului fin, care este adesea dificil de aranjat.

Există mai multe tipuri de argilă pe care le puteți găsi în farmacii și pe care să le folosiți în măști. Nu știți însă care variantă este ideală pentru părul vostru? Ei bine, trebuie doar să fiți atenți la tipul părului. Argila verde este pentru părul gras, în timp ce argila roz și argila albă sunt pentru părul uscat sau normal.

Masca minune pentru părul fin

Nu există neapărăt o limită de cantitate, așa că puneți argila într-un bol micuț cât să fie suficientă pentru a masa tot părul cu ea. Amestecați argila cu puțină apă pentru a obține o pastă omogenă, ușor de aplicat, dar care să reziste relativ bine pe păr. Folosiți un bol și o lingură de lemn pentru a amesteca ingredientele. Nu folosiți niciodată metal pentru a amesteca argila, deoarece o denaturează.

Lăsați masca să acționeze câteva minute înainte de clătire sau de șamponare. Puteți adăuga la acest tratament uleiuri esențiale sau uleiuri vegetale care se potrivesc tipului de păr pe care îl aveți.

Pentru părul gras: Uleiul de arbore de ceai este cunoscut pentru proprietățile sale antiseptice și de reglare a producției de sebum. Poate ajuta la curățarea excesului de ulei și la menținerea unui mediu scalp sănătos.

Pentru părul uscat: Uleiul de argan este o bună variantă pentru hidratarea părului uscat, deoarece este bogat în acizi grași și vitamina E. De asemenea, uleiul de cocos poate ajuta la închiderea cuticulelor și la reținerea hidratării în firele de păr.

Pentru părul normal: Uleiul de jojoba este considerat unul dintre cele mai versatile uleiuri pentru păr, deoarece este similar cu sebumul natural al scalpului. Acesta poate ajuta la menținerea echilibrului de hidratare a părului normal și la îmbunătățirea strălucirii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop azi venus retrograd jpg
alimente diabet jpg
par gras jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
De ce ti e somn dupa ce bei cafea jpg
cub horoscop supărare png
FotoJet (13) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net