Cu ce trebuie să te dai pe frunte atunci când te vopsești, pentru a nu-ți păta pielea. Trucul pe care orice doamnă ar trebui să-l știe

Ultima actualizare:

Nu este deloc ceva neobișnuit să ne vopsim părul acasă, însă, indiferent cât de multă experiență avem, tuturor ni se mai întâmplă ca vopseaua de păr să ajungă prin locuri nedorite. Din fericire, există câteva trucuri simple pentru a scăpa de petele de vopsea de pe piele!

Scrumul de țigară este un aliat eficient în lupta cu petele de vopsea
Scrumul de țigară este un aliat eficient în lupta cu petele de vopsea

Fie că avem prietene care fac asta, ori chiar am fost noi, personal, în această situație, în ziua de astăzi nu este deloc ceva neobișnuit să ne vopsim părul acasă. Din păcate, indiferent cât de multă experiență avem, tuturor ni se mai întâmplă ca vopseaua de păr să ajungă prin locuri nedorite, mai ales pe piele. Poate chiar sunt printre noi unii români care și-ar dori să se vopsească acasă, dar teama provocată de petele de vopsea îi descurajează și îi trmite direct la coafor, unde trebuie să scoată mai mulți bani din buzunar. Din fericire, există câteva trucuri simple pentru a scăpa de petele de pe piele!

La urma urmei, mai bine decât să plătiți sume din ce în ce mai mari la coafor, de ce să nu încercați acest procedeu simplu acasă? Iar pentru a scăpa imediat de petele de vopsea ajunse pe piele, câteva sfaturi utile vă vor fi de un real ajutor! De exemplu, puteți să ștergeți imediat pata de vopsea cu un bețișor de ureche înmuiat în apă caldă! Vopseaua nu va intra imediat în piele, așa că trebuie să acționați rapid pentru a îndepărta pata, iar acest truc este extrem de eficient!

Scrumul de țigară, aliatul nebănuit în lupta cu petele de vopsea

Un aliat în lupta cu petele de vopsea de păr la care, cel mai probabil, doar foarte puțină lume se așteaptă, este scrumul de țigară! Tot ce trebuie să faceți este să îl amestecați cu puțină cremă, ori chiar șampon, iar apoi să aplicați acest amestec pe locul unde pielea voastră a fost pătată! Veți vedea că problema va dispărea imediat, iar scrumul de țigară este, poate, cea mai rapidă rezolvare în asemenea situații!

Un alt truc la care puteți apela este să folosiți puțin ulei de măsline! Puteți să tamponați zona afectată cu acest produs, iar după ce veți masa câteva clipe pielea, veți vedea că vopseaua a dispărut complet!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
Beyonce  sursa   Shutterstock jpg
horoscop webp
horoscop 17 martie webp
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
varza a la cluj jpeg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net