Aşa arată rochia de mireasă perfectă, în 2017

Ultima actualizare:

    Marile case de modă  propun ţesături luxuriante,  dantelă transparentă şi  aplicaţii preţioase
Marile case de modă propun ţesături luxuriante, dantelă transparentă şi aplicaţii preţioase

Ţi-ai planificat nunta pentru anul viitor? E cazul să începi de pe acum pregătirile. În afară de res­taurant, muzică, verighete şi invitaţii, cel mai important element pentru tine, ca mireasă, e rochia. Trebuie să fie perfectă. Marii designeri au lansat deja noile tendinţe pentru 2017. Ţie care îţi place mai mult?

Chiar dacă stilul rochiilor de mireasă nu se modifică drastic de la un sezon la altul, sunt totuşi câteva tendinţe care deţin supremaţia în 2017. Casele de modă Demetrios, St. Patrick, La Sposa şi White One propun creaţii spectaculoase care captivează atât miresele tradiţionale, cât şi pe cele moderne cu ţesături luxuriante, dantelă fină şi aplicaţii preţioase. Ai de ales între rochii care pun în evidenţă linia corpului, dar şi rochii fastuoase, cu aplicaţii elaborate de dantelă şi broderii realizate manual.

Decolteul în „V”

Rochia de mireasă cu decolteu în V este alegerea celor care doresc să pună accent pe partea superioară a corpului şi să creeze un efect de alungire a siluetei. Un V adânc, împodobit cu dantelă sau aplicaţii florale oferă un look ultrafeminin.

Fundele

Acest detaliu de o feminitate aparte dă structură ţinutei şi îţi accentuează talia.  

Rose-uri delicate

Pastelurile s-au regăsit mereu în colecţiile rochiilor de mireasă, însă anul viitor la modă este rozul deschis, suav, cu accente pudrate, care ne duc cu gândul către misterul deşerturilor.

Umerii la vedere

Rochia fără bretele concurează încă din sezonul trecut cu modelele ce acoperă umerii, iar anul acesta se pare că cele care decid nu sunt trendurile, ci miresele însele. La unison, designerii au pus accent pe umeri, fie propunând rochii cu corsete atent accesorizate, fie abordând un stil mai romantic, cu rochii fluide care urmează linia corpului.

Rochiile cu pene

Detaliile cu pene delicate de struţ transformă orice siluetă într-una cuceritoare. Asigură-ţi o apariţie de vis cu o fustă acoperită integral cu pene. Vei da senzaţia că pluteşti pe ringul de dans.

Transparenţele

Sunt la modă, de la decupaje discrete, până la topuri şi chiar rochii întregi pe care dantela şi aplicaţiile parcă plutesc. Accentul cade pe zona mânecilor şi a spatelui, unde aplicaţiile preţioase de dantelă, perle sau cristale dau senzaţia unor rochii-bijuterie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop jpg
zodii relaxate jpg
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net