Coafuri moderne pentru păr scurt: inspirație din tendințele actuale

Ultima actualizare:

Anul 2023 aduce cu el noi tendințe, iar un nou început este startul perfect pentru o schimbare de look curajoasă. Probabil de multe ori ne-am găsit în situația în care nu știam ce să alegem între părul scurt și cel lung.

Cele mai tari coafuri, tendințe 2023
Cele mai tari coafuri, tendințe 2023

Ei bine, răspunsul ferm conform tendințelor din acest an este părul scurt! Iar noi am pregătit un top 3 al celor mai populare tunsori pentru păr scurt purtate de celebritățile de la Hollywood pe care le poți adopta și tu dacă vrei să te simți un adevărat star. 

Fie că ne adresăm celor mai tinere sau celor care au acumulat experiență în viață, părul scurt va putea aduce un plus de dinamism look-ului, dar și un aer clasic, pentru că vorbim despre tunsori ce revin la modă. Mai mult, avantajul e că o coafură pentru păr scurt poate fi perfectă pentru orice tip de păr și orice vârstă!

Când spunem coafuri moderne în tendințe, vorbim de tunsori „effortless”, ușor de întreținut de către mamele prinse în creșterea copiilor, dar și rapide pentru studentele care nu vor să întârzie la prima oră. 

Bineînțeles, o coafură îndrăzneață se potrivește perfectă cu o culoare pe măsură astfel încât, printre tendințele anului se regăsesc nuanțele de gri, blondul caramel, șatenul mov ciocolatiu și violet alături de combinațiile inedite de ombre. 

Citește și:

3 coafuri moderne pentru părul scurt

Short Wolf Cut

Poate tunsoarea o să vi se pară mai potrivită pentru domnișoare, dar mereu este indicat să experimentați. Lungimea scurtă oferă coafurii un aspect de actualitate, fiind inspirat din stilul rock-n-roll shaggy.

Avantajul principal la această tunsoare este punerea în valoare a texturii naturale a părului. În același timp, poate fi aranjat repede în plus, îl poți purta cum vrei! Drept sau aranjat cu odulatorul, cu breton sau fără, îl poți adapta oricum vrei!

The Bixie

Bixie sau mai exact combinația între pixie și bob, oferă posibilitatea de a te simți ca o adolescentă rebelă datorită aerului punk pe care îl conferă această tunsoare. Voluminoasă, și versatilă, tunsoarea Bixie este potrivită pentru toate vârstele.

Din punct de vedere al structurii, putem o putem compara cu un fel de mullet, dar o idee mai elegantă, în sensul că este scurtă în partea de sus și mai lungă în partea de jos.

Cumva la bază are chiar celebra tunsoare a Prințesei Diana din anii 80', doar că Bixie este mult mai bine stratificată și cu o textură mai bine definită. Pentru a o menține mereu fresh, este recomandat să vizitați salonul la fiecare 6-8 săptămâni.

Vezi și:

Bob Franțuzesc

Poate că prima coafură ce vă vine în minte când spunem păr scurt este bobul. Ei bine, bobul franțuzesc iese în evidență datorită lungimii sale. Dacă la cel clasic vorbim de lungime până la bărbie, la tunsoarea franțuzească vorbim de lobul urechii.

Purtarea și coafarea acestuia îți poate defini stilul într-un mod cu totul unic, și îți poate oferi o notă de eleganță. Mai mult, dacă vrei o tunsoare cu textură, bretonul poate fi adăugat în ecuație cu ușurință, mai ales că anul acesta este vedeta din lumea hairstyling-ului.

Mai vezi și: 

Tunsori pentru păr scurt inspirate de vedetele internaționale

Chopped Bob-Jenna Ortega

Undone Bob-Hailey Bieber

Bedhead-Julia Garner

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net