Vrei să străluceşti de Sărbători? Perucile sunt la modă! Cât costă și la ce trebuie să fii atentă când achiziționezi una

Se apropie Sărbătorile şi începe sezonul distracţiilor: petrecerea de Crăciun a firmei, serbarea de la şcoală, întâlnirea cu Moş Crăciun sau Revelionul. Doamnele trebuie să arate impecabil din cap până-n picioare. Coafura este pe primul loc, aşa că saloanele sunt luate cu asalt. Dacă nu ai prins programare la tuns, vopsit, coafat, Click! îţi dă o idee: perucile! 

Managerul Sabina Stoica poartă extensii. foto: arhiva personala
Managerul Sabina Stoica poartă extensii. foto: arhiva personala

Sunt la modă, sunt uşor de achiziţionat şi mult mai uşor de îngrijit. Vânzările cresc cu 40% în această perioadă. Sabina Stoica, co-fondator al brand-ului de peruci Belher, ne învață cum să alegem acest accesoriu la modă. 

Click!: Cum să ne alegem o perucă ca să pară cât mai naturală? 

Sabina Stoica: Pentru a alege o perucă care să pară cât mai naturală, este esenţial să ţinem cont de fizionomie! Recomand tot timpul femeilor să-şi îndrepte atenţia către o nuanţă care pune în lumină propria individualitate, care să evidenţieze trăsăturile şi, foarte important, să aleagă o tunsoare care se potriveşte formei feţei. O perucă trebuie să fie potrivită particularităţilor specifice fiecărei persoane, iar aici trebuie să fim atenţi la tonurile pielii şi, nu în ultimul rând, să ne simţim bine cu ea! Când ştii că ai ales bine? Poţi face un joc de imaginaţie şi să te gândeşti că lumina reflectoarelor este îndreptată către tine şi vei arăta astfel! Vrei să apari aşa? Dacă răspunsul e da, atunci e alegerea potrivită!

Daţi-ne câteva sfaturi privind calitatea perucilor: din ce trebuie să fie, cum trebuie să fie lucrate, cum alegem mărimea potrivită?

Perucile costă de la 159 de lei la 25.000 de lei
Perucile costă de la 159 de lei la 25.000 de lei

Calitatea perucilor reprezintă o piatră de temelie a experienţei noastre, întrucât ea aduce durabilitate, ne ajută să obţinem un look cât mai natural şi confort în fiecare aspect al purtării! Avem peruci din păr 100% natural, peruci din fibră sintetică specială termorezistentă care nu numai că arată minunat, dar şi rezistă la căldură, permiţând realizarea unor coafuri complexe şi peruci din fibră clasică, ce rămân o opţiune populară pentru schimbările rapide şi uşoare de look.

Când vine vorba de modul în care trebuie să fie lucrate, avem peruci confecționate clasic de mașini speciale, peruci cu monofilament parțial sau integral, mai exact care au o rețea fină și transparentă care imită scalpul, dar și peruci front lace sau full lace și peruci medicinale, create cu grijă pentru a îndeplini cerințele speciale și nevoile particulare.

În ceea ce priveşte mărimile, e poate una dintre cele mai adresate întrebări: „Ce mărime îmi trebuie!?” Ei bine, trebuie să menţionăm că perucile noastre nu sunt standardizate pe mărimi, ci sunt prevăzute cu breteluţe elastice şi mai multe trepte de reglare a dimensiunii, în aşa fel încât oricine îşi poate găsi o perucă potrivită din toate categoriile pe care le avem!

Soluția ideală când vrei o schimbare de look

Care sunt tendinţele în modă? Se poartă părul lung/scurt, cât mai colorat sau cât mai natural? Ce tunsoare e la modă?

Tendinţele în modă în ceea ce priveşte perucile variază în funcţie de preferinţele individuale ale clienţilor. Sunt perioade în care părul colorat aduce un plus de dinamism oraşului. În această perioadă sunt la modă şuviţele glitter şi şuviţele colorate, însă totodată, nuanţele naturale şi balayageul pentru peruci sunt extrem de căutate! Cele mai multe cliente ale noastre poartă părul lung, dar la celălalt capăt sunt tunsorile scurte ale perucilor, bobul clasic. Tunsorile la modă pot varia de la bretonul clasic la tunsorile bob sau cele cu straturi, fiecare opţiune are farmecul său distinct! 

Ramona Bădulescu  e ambasadoarea brandului Belher
Ramona Bădulescu e ambasadoarea brandului Belher

Ce vedete v-au călcat pragul şi vă sunt cliente fidele?

Avem privilegiul de a o avea alături pe Raluca Bădulescu, ambasadoarea bran--dului nostru. Totodată, Oana Radu, Alina Ceuşan, Ilinca Vandici, sunt doar câteva dintre numele celebre ce ne-au ales pentru apariţiile televizate în numeroase emisiuni celebre, pentru momentele artistice sau chiar pentru viaţa de zi cu zi! Numeroase celebrități ne-au ales în cele mai importante momente din viețile personale și profesionale și ne-au devenit cliente fidele.

30% dintre cliente poartă peruci din motive medicale

Multă lume crede că doar femeile care au probleme de sănătate poartă peruci. De fapt, cine poartă perucă şi de ce?

Perucile sunt, fără îndoială, mai mult decât simple accesorii de păr! Perucile pot fi o modalitate creativă de a-ţi exprima personalitatea şi de a-ţi completa stilul vestimentar, dar ele, într-adevăr, sunt un adevărat sprijin în viaţa femeilor a căror sănătate a fost afectată şi şi-au pierdut podoaba capilară. Însă este bine să aducem claritate în ceea ce priveşte acest mit! Perucile nu sunt rezervate exclusiv persoanelor cu probleme de sănătate. De cele mai multe ori, perucile sunt alese pentru schimbări rapide de look şi pentru a testa diferite tunsori, culori şi lungimi ale părului, protejându-ne în acest fel părul nostru natural. 

Câte cliente au nevoi medicale şi câte poartă doar din motive estetice?

Fiecare femeie are propria sa poveste şi propriul motiv pentru care apelează la noi. Cifrele, de-a lungul timpului, ne arată că aproximativ 30% dintre femeile care achiziţionează produse de la noi au nevoi medicale, în timp ce aproximativ 70% aleg să poarte perucile din motive estetice, pentru a-şi schimba aspectul şi a-şi exprima individualitatea. În ambele cazuri, ne bucurăm să le fim de ajutor, indiferent de motivele pentru care aleg să poarte peruci și ne angajăm spre a le oferi produse de calitate, tot timpul îmbunătățite și aliniate celor mai înalte standarde, dar și tendințelor. Ceea ce pe mine mă împlinește este că prin munca mea pot ajuta femeile să strălucească în orice context și să se simtă minunat în propria piele!

Iată cât costă o perucă!

Prețurile perucilor variază în funcție de tipul de păr, lungime, volum și calitatea materialului. De exemplu, perucile din fibră sintetică clasică pot începe de la 159 lei, existând și variante la 189 lei și 249 lei, în timp ce perucile din fibră specială termorezistentă pot varia între 550 lei, 630 lei și 890 lei. La categoriile din păr natural, perucile au prețuri care pornesc de la 490 lei și pot ajunge până la 25.000 lei, în funcție de lungime, densitate și calitatea părului.

image
image
image
image
image
image
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net