Alex Bogdan, mai ceva ca-n filme! Dă ture cu trotineta prin București! Mai fistichiu de atât nu puteai să te imbraci?

#Exclusiv Click!

Alex Bogdan nu se dezminte cu una, cu două! Actorul, care a făcut ravagii cu rolul său din comedia „Love Sorry” de pe Netflix, a fost surprins în ipostaze demne de un film de comedie pe străzile din București. Imbrăcat cât se poate de fistichiu, acesta dă ture cu trotineta pe străzi și se trage în selfie-uri.

Alex Bogdan este artist și în timpul liber, nu doar pe scenă sau pe ecran. Atunci când nu este pe platoul de filmare, acesta preferă să se plimbe când pe jos, când cu trotineta prin București, ca să descopere, probabil, frumusețile Capitalei.

Șarmantul actor a fost surprins, de paparazzi Click!, zilele trecute, în ipostaze demne de o comedie cu iz romantic. Acesta se plimba dezinvolt prin zona Piața Romană, când la pas, când cu trotineta. Ținuta fistichie a actorului, în culori țipătoare de roz bonbon, atrăgea atenția trecătorilor de la o poștă.

cub alex bogdan png

Puteai să juri că Alex Bogdan filma la o nouă comedie, dar nu cu camera, ci cu propriul telefon cu care nu mai înceta să facă selfie-uri, tocmai bune de postat pe rețelele de socializare. Una peste alta, este de apreciat faptul că a îndrăznit să iasă din tipare și să se afișeze mai colorat ca un curcubeu de primăvară! Nu multe femei au curajul acesta, darămite bărbații...

„Nu sunt vreun bărbat fatal”

Alex Bogdan a avut un succes enorm cu filmul „Love sorry”, care rulează în acest moment pe platforma Netflix.

În pelicula regizată de Iura Iuncașu, Alex interpretează rolul lui Matei Sima, un rol de bărbat fatal, care nu prea i se potrivește, însă, în realitate.

Iura m-a văzut un bărbat fatal. Eu nu m-am văzut niciodată aşa. Nu sunt bărbat fatal. Să vedem până la finalul filmului cine are dreptate. Eu sunt un tip foarte tip. Asta se ascunde sub masca aceasta a glumelor. Iar tipul ăsta, Matei Sima, e foarte andocat în lumea celebrităţilor, asumat total. Eu nu sunt asumat total. Eu încerc să mă ascund de reflectoare”, spunea actorul Alex Bogdan despre rolul său din film.

2 catalina mihai si alex bogdan jpeg

Se iubește cu actrița Cătălina Mihai

Unul dintre cei mai buni actori din nouă generaţie, Alex Bogdan (36 de ani) s-a născut la Târgu Ocna și a urmat cursurile Universitații Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L.Caragiale” Bucureşti.

Actorul a făcut parte, anul trecut, și din aventura „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”(Pro TV). Alex Bogdan are, însă, o vastă experiență în lumea teatrului și a cinematografiei. A devenit cunoscut publicului și din seriale precum „Mondenii” și „Mangalița’, sau ca prezentator al Premiilor Gopo. În serialul de parodie „Mondenii”, acesta a idat viață unor personaje mondene celebre din România, precum Smiley sau Alex Velea.

În viața persoanlă, actorul se iubește cu o colegă de breaslă, actrița Cătălina Mihai, angajată a Teatrului de Stat din Constanţa.

„Noi am lucrat împreună mai de mult la un spectacol, era complicat, ea era într-o altă relaţie, dar spre final. Când am văzut-o prima oară, am rămas trăznit. Când te plezneşte iubirea, eşti fără niciun instrument de apărare. O iubesc de mor”, spunea Alex Bogdan, într-o emisiune tv,

Alex și Cătălina sunt împreună de mai bine de trei ani, iar anul acesta se anunță că vor face și nunta. După ce s-a întors de la „Sunt celebru,scoate-mă de aici!”, actorul și-a cerut iubita în căstorie.

În prezent, actorul filmează pentru cel mai nouă peliculă produsă de Matei Dima, intitulată „Haita de acțiune”, care va avea premiera în primăvara lui 2023.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
banner biserica gigi becali png
banner laurențiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net