Alex Bogdan a pășit în junglă ca să-și confrunte temerile: «O să stau la masa sincerității cu ele!»

Unul dintre cei mai buni actori din nouă generaţie, Alex Bogdan (36 de ani) face şi el parte din aventura „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. A povestit, în exclusivitate pentru Click!, care sunt cele mai mari frici pe care le are pentru filmările din jungla dominicană, şi a dezvăluit care este motivul pentru care a acceptat această provocare.

Alex Bogdan este actor al Teatrului Mic din Bucureşti. FOTO: PRO TV
Alex Bogdan este actor al Teatrului Mic din Bucureşti. FOTO: PRO TV

Click!: Ce te-a determinat să participi în show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”?

Nevoia de explozie în viaţă, de schimbare, de şoc. Am trăit în ultimii ani, împreună cu mulţi oameni de pe planeta asta, o izolare forţată, care m-a redus şi intelectual, şi emotional, la un tip care e foarte mulţumit să trăiască acolo unde e călduţ. Ceea ce e crunt pentru orice artist, ­pentru orice creativ sau creator.

Atunci, o provocare ca această emisiune e un moment în care tu poţi să înţelegi cine eşti cu adevărat şi cum eşti în momentul ăsta. Acasă, unde există tot ce ai nevoie, viaţa e liniară. La un moment dat, vrei să dai ceva interesant lumii, să laşi o operă, dar tu nu ai şoc în mintea ta, tu trăieşti confortabil. Atunci, am ales să intru în acest show să-mi trezesc ceva acolo, să revin la viaţă.

Citește și: Moment de panică! Lui Alex Bogdan i s-a făcut rău în Republica Dominicană 

Înseamnă că eşti curajos şi că nu te temi de nimic...

Mi-e frică de toate! Sunt terifiat, panicat, în mintea mea mi-am făcut până acum un fel de consiliere psihologică, în care mi-am spus că n-are ce să mi se întâmple rău, nu mă va pune nimeni în pericol, că toate vietăţile există la fel cum exist şi eu.

Trebuie să înţeleg că e doar în capul meu că ceva e periculos sau scârbos şi aşa mai departe. Dar toate astea, normal, pot fi în mintea mea, repetate încontinuu, iar când ajung acolo să se schimbe radical totul. De aia sunt panicat, pentru că nu ştiu cum o să reacţionez, e posibil să fiu foarte slab, să plâng şi să mă sperie toate astea. Dacă o să se întâmple, îmi pare rău, dar nu am cum să mă prefac că sunt tare.

Cei mai mulţi dintre concurenţi fac faţă cu greu lipsei de hrană... Cum crezi că va fi pentru tine?

Cu lipsa hranei sunt obişnuit. Îmi amintesc când am venit prima oară în Bucureşti, în 2005, eram sărac rău, trăiam cu puţini bani şi mâncam la prânz o felie de pâine cu pateu. La un moment dat, am ajuns atât de sărac, nu aveam bani să mănânc, încât intram în anumite restaurante, fast food-uri, mă uitam în stânga şi-n dreapta, prefăcându-mă că o să comand ceva, şi cu ochiul vedeam unde a rămas o felie de pizza, mă duceam, o şterpeleam şi o mâncam afară. Am trecut prin foame. Dar nu cred că am trecut vreodată prin foamea aia adevărată.

Cunosc golul ăla din stomac, dar aici o să fie un gol adânc, profund, care nu va fi umplut cu atâta mâncare cu cât crezi tu că ai nevoie sau cum făceai acasă. Ţi-e foame, dar primeşti puţin şi tot nu va fi de ajuns. Foamea te duce în nişte zone interesante, dubioase şi abia aştept să le cunosc.

Vezi și: Apropieri interzise în Republica Dominicană! Protagoniștii au fost Alex Bogdan și Ruxi

Care sunt cele mai mari fobii ale tale?

Cea de înălţime, dar şi cea de oameni, uneori. Cred că o să descopăr foarte multe lucruri care zac în mine şi-mi erau necunoscute până acum. O să stau la masa sincerităţii cu ele.

Ce te deranjează cel mai mult la cineva?

În primul rând mă deranjează răutatea gratuită, ipocrizia, miciuna, dacă oamenii nu sunt empatici sau nu au umor. Am nişte principii destul de solide şi interacţiunile cu oamenii cu care mă înţeleg sunt bazate pe sinceritate, empatie, autoironie, la care ţin foarte mult. Nu aş avea nici o tangenţă socială sau emoţională cu cineva care e celebritate, e cocoţat pe un piedestal şi nu se lasă atins.

Eu sunt un om normal şi-mi plac oamenii normali. Cu toate astea, în show, aş vrea să înţeleg moduri de gândire diferite, să interacţionez cu toţi concurenţii, indiferent dacă ne înţelegem sau nu. E mult de lucru şi pentru mine, poate cu ocazia asta descopăr că şi eu sunt greşit. Abia aştept orice formă de interacţiune, nu vreau să fiu pasiv. Sunt curios să văd cum pot să trec peste mine.

Poţi fi chiar tu regele junglei!

Nu, nu cred asta. Mi-am tot zis în cap să mă montez să fiu ambiţios, sportiv. Şi de fapt, nu ştii dacă poţi să fii... Dacă îţi setezi că o să fii şi după te izbeşti de ceva peste care nu poţi să treci, dezamăgirea va fi mare. Dar dacă iei totul pas cu pas şi vezi că în fiecare zi îmbunătăţeşti ceva la tine, atunci lucrurile s-ar putea să stea puţin altfel. Nu ştiu cât pot să rămân în show, dar vreau să cred că în fiecare săptămână voi fi mai puternic.

Adela Popescu face furori în costum de baie

Aflată în Republica Dominicană, căci este, alături de Cabral Ibacka (44 de ani), prezentatoarea show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Adela Popescu (35 de ani) a profitat de câteva momente libere şi a realizat o şedinţă foto în costum de baie, apoi a publicat imaginile pe reţelele sociale.

Adela a publicat poza cu acordul soţului
Adela a publicat poza cu acordul soţului

Actriţa a menţionat că nu a dat publicităţii pozele fără să aibă acordul soţului, Radu Vâlcan. Deşi a născut trei copii, Adela are o siluetă impecabilă.

A mărturisit şi cum reuşeşte să-şi controleze greutatea: apelează cât poate de des la postul intermitent, stil de viaţă pe care îl urmează din ce în ce mai mulţi oameni.

Cabral Ibacka  şi Adela Popescu prezintă show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”
Cabral Ibacka şi Adela Popescu prezintă show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Adela a povestit că ia prima masă la ora 12.00, având grijă ca între ultima masă din ziua precedentă şi prima masă din ziua curentă să fie minimum 16 ore.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net