Alex Erbașu, un romantic incurabil! Uite cum a fost surprins afaceristul!

Alex Erbașu (44 de ani) sau mai bine zis „Colin Farrell de România" nu se dezminte! Asta pentru că afaceristul a rămas același romantic incurabil, de ani de zile. Paparazii Click! l-au surprins pe acesta, zilele trecute, în timp ce cumpăra mai multe fire de flori de la o piață din Capitală.

De la băiat de oraș la familist convins

Alexandru Erbașu, moștenitorul imperiului Erbașu, s-a așezat oficial la casa lui în anul 2017 alături de soția sa, Andra Iacob, care i-a dăruit și un băiețel minunat, un an mai târziu, după căsătorie. Mariaj care a reușit să îl schimbe pe afacerist foarte mult.

Zilele trecute, colegii noști l-au văzut pe milionar, singur, cumpărând flori și câțiva struguri, într-o pungă, din piața Băneasa. Mai mult, pentru că afaceristul știe să se facă plăcut oriunde merge, acesta a lăsat impresia că a câștigat imediat simpatia negustorilor de la tarabe, deoarece colegii noștri au surprins și un moment când i-au dat lui Erbașu, la pachet, din partea lor, câțiva ardei.

Alex Erbașu a fost mereu atent și la imaginea sa. Așa că, și de această dată, îi dăm nota zece pentru ținuta aleasă pentru o zi de muncă și alergătură. Afaceristul a ales să poarte o vestimentație extrem de simplă, dar, în același timp, foarte elegantă. Din imaginile surprinse de colegii noștri putem observa că Alex Erbașu a ales să poarte în acea zi o pereche de pantaloni simpli, negri, cu un sacou de aceeași culoare, și o pereche de ochelari de soare, ce i se potriveau de minune.

Pentru că agenda sa este una încărcată, plină de evenimente cu multe întâlniri de afaceri, putem vedea din fotografii și faptul că Alex Erbașu vorbește mult la telefon și scrie mesaje.

Vezi si: Alex Erbașu și frumoasa lui soție, pe urmele lui Nașu', în Sicilia

Erbașu, magnet pentru femeile frumoase

Toată lumea știe că până să se căsătorească Alex Erbașu avea mare lipici la femeile frumoase din showbiz și nu numai. Gurile rele vorbeau, în urmă cu câțiva ani, că milionarul s-ar fi iubit cu nici mai mult, nici mai puțin de 1.000 de femei. Pe lista lui se află: Diana Munteanu, Delia Matache dar şi Loredana de la Trident. Însă, iată că cea care i-a furat inima definitiv a fost nimeni alta decât Andra Iacob, un fost manechin constănțean care îl face fericit și în prezent și îi oferă liniște sufletească.

Alexandru Erbaşu este fiul afaceristului Mihail Erbaşu, care a avut un destin tragic. Bărbatul alegea, în noaptea de 20 spre 21 iunie 2004, să își pună capăt zilelor, la vârsta de 62 de ani. Alex Erbașu ajungea, așadar, să moștenească toată agoniseala tatălui său și un imperiu de afaceri. Mai exact, o mare companie de construcții, cu capital integral privat

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Banner Prodan Reghe Ferrari
image
actualitate.net
image
actualitate.net