Lista bărbaților cu care s-a iubit Elena Băsescu. Cel mai nou bărbat din viața ei este milionar, consilier și cam însurat!

Ultima actualizare:

A răsărit soarele și pe strada Elenei Băsescu! Mezina fostului președinte al României, Traian Băsescu, iubește din nou, la mai bine de trei ani de la despărțirea de afaceristul Cătălin Gheorghe, cunoscut sub porecla de Tomată. Cine este bărbatul care a făcut-o pe Elena să creadă iar în iubire? Un afacerist cu mulți bani în conturi, un trecut pe scena politică și o verighetă pe deget! 

Elena Băsescu are un iubit!
Elena Băsescu are un iubit!

Elena Băsescu nu mai este o femeie singură! Fiica lui Trăian Băsescu iubește din nou, iar iubitul său s-ar putea să nu fie deloc pe placul fostului președinte! Cel care a fermecat-o pe Elena Băsescu este George Stanciu, afacerist cu o sumă impresionantă în cont și un trecut pe scena politică. El a fost consilier local PSD Ploiești, poziție din care a demisionat în anul 2013. 

Elena Băsescu și George Stanciu nu sunt legați doar de trecutul în politică, ci și de o viață amoroasă tumultoasă. George Stanciu a bifat două mariaje, iar în prezent se află la al treilea, care pare să fie pe final întrucât afaceristul s-a îndrăgostit până peste cap de Elena și și-a alungat soția din reședința conjugală, conform celor de la Cancan. Cât despre Elena, nici ea nu a avut prea mult noroc în dragoste! 

Aici puteți vedea imagini de la întâlnirea Elenei Băsescu cu George Stanciu

Elena Băsescu, trei copii din două relații diferite 

Elena Băsescu a fost căsătorită cu Bogdan Ionescu, alături de care are doi copii, pe Traian și pe Sofia Anais.

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au împreună doi copii
Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au împreună doi copii

După despărțirea de acesta, Elena și-a găsit liniștea temporar în brațele unui afacerist tânăr, cu repurație de Don Juan, pe nume Cătălin Gheorghe. În anul 2018, Elena a născut pentru a treia oară. Rodul iubirii lor a fost Anastasia. La scurt timp după nașterea micuței, cei doi au decis, însă să pornească pe drumuri separate. 

Elena Băsescu, alături de tatăl micuței Anastasia
Elena Băsescu, alături de tatăl micuței Anastasia

Elena și-a dedicat timpul creșterii copiilor și investește sume frumoase în educația lor, vorbim despre mii de euro lunar. 

Noul iubit al Elenei Băsescu este afacerist, fost politician și om căsătorit 

Iată că, acum, Elena are și timp de respiro! Zilele trecute a fost surprinsă la un restaurant de lux în compania lui George Stanciu. Nu au fost omise gesturile de afecțiune, semn că îndrăgostiții nu pot sta departe unul de celălalt! Nici alcoolul din belșug nu a lipsit de la masa porumbeilor, iar la plecarea din restaurant, licorile bahice au părut să-și fi făcut efectul, George fiind vizibil îmbujorat. 

Elena Băsescu nu a confirmat, încă, relația cu George. Doar timpul va spune dacă povestea lor este doar ceva trecător sau dacă fiica lui Traian Băsescu și-a găsit, în final, persoana alături de care va îmbătrâni. 

Elena Băsescu, criticată din cauza operațiilor estetice

Elena Băsescu are 42 de ani, dar un trup tras ca prin inel, pentru care lucrează din greu la sală. Vedeta doreșt să țină semnele îmbătrânirii la distanță, așadar colaborează cu diferiți medici esteticieni.

Elena Băsescu și-a mărit volumul buzelor
Elena Băsescu și-a mărit volumul buzelor

Intervențiile chirurgicale de la nivelul feței sunt vizibile. În mod clar, Elena a ales să-și mărească volumul buzelor, intervenție care nu a fost pe placul internauților. Unii dintre ei sunt de părere că Elena ar trebui să înceteze modificările. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net