Elena Băsescu, o mamă devotată. Ce activități inedite face cu cei trei copii

Ultima actualizare:

Elena Băsescu este o mamă foarte implicată și încearcă să facă cât mai multe activități cu cei mici. De această dată, fiica fostului președinte al României a postat pe conturile de socializare imagini în care se află alături de cei trei copiii ai săi, cele două fetițe și băiețelul, la echitație.

Elena Băsescu, la echitație cu cei trei copii!

Fiica cea mică a lui Traian Băsescu este fericită că are o relație atât de bună cu copiii și le poate oferi o educație desăvârșită. Urmăritorii sunt mereu fascinați de devotamentul pe care aceasta îl are și de activitățile în care îi implică pe cei mici.

Vezi și: Elena Băsescu plătește o avere pentru școala copiilor ei. Ce sumă exorbitantă dă pe an

La postarea în care cei trei copii se află pe cai, fanii au ținut să menționeze că pasiunea pentru echitație a acestora vine cu siguranță de la bunica lor, Maria Băsescu. Fosta Primă Doamnă a României iubește caii și are experiență în echitație. Aceasta a fost lăudată chiar și de Nelu Szekely, antrenorul său. 

,,Bravo, Elena! Ești o mamă și femeie strașnică! Felicitări și părinților care te-au crescut și educat”, ,,Ce frumoși sunteți, minunat, o femeie împlinită", ,,Moștenesc bunica!", au fost doar câteva dintre comentariile de la postarea Elenei Băsescu.

Citește și: E cu totul reinventată! Față, corp, Elena Băsescu arată complet diferit! A îmbrăcat cea mai mulată și scurtă rochie din dulap

Elena Băsescu, copii din 2 relații

Din căsnicia cu primul soț, Bogdan Ionescu, au rezultat doi copii frumoși, un băiețel, Traian Junior, după numele bunicului său, și o fetiță, Sofia Anais. Deși s-au despărțit, Elena și fostul partener de viață au rămas în relații bune de dragul copiilor, iar bărbatul nu lipsește niciodată de la cele mai importante evenimente din viața acestora.

După despărțirea de Bogdan Ionescu, Elena Băsescu și-a găsit fericirea în brațele lui Cătălin Tomată, de care și de acesta s-a despărțit. Cei doi o au împreună pe micuța Anastasia, care a venit pe lume în anul 2018.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net