Fiul vitreg al lui Codin Maticiuc, ipostază emoționantă cu surioara, Ilinca

Ultima actualizare:

Codin Maticiuc, 42 de ani, formează un cuplu superb cu iubita sa, Ana Pandeli, alături de care se mândrește cu două fiice, dar și un fiu vitreg, Mario, băiatul brunetei dintr-o relație anterioară. Mario o adoră foarte mult pe micuța surioară, Ilinca, cei doi fiind surprinși într-o ipostază extrem de emoționantă. 

Fiul vitreg al lui Codin Maticiuc, ipostază emoționantă cu surioara, Ilinca
Fiul vitreg al lui Codin Maticiuc, ipostază emoționantă cu surioara, Ilinca

Codin Maticiuc se poate considera unul dintre cei mai norocoși bărbați din showbiz, are o iubită superbă, două fiice adorabile, Smaranda și Ilinca, dar și un fiu vitreg, Mario, cu care se înțelege ca și cum ar fi cei mai buni prieteni, așa cum a declarat și afaceristul acum ceva vreme.

Citește și: Disperarea lui Codin Maticiuc: „Sunt în cea mai proastă formă în care am fost vreodată”

Se pare că Mario nu este câtuși de puțin gelos pe faptul că dragostea mamei sale se împarte acum la trei, căci băiatul este teribil de încântat să aibă o nouă surioară, pe Ilinca. Fiul vitreg al lui Codin Maticiuc are o atitudine foarte protectoare asupra micuței și o înconjoară cu dragostea unui frate mai mare, încântat de noua membră a familiei. Mario a fost surprins în timp ce o ținea în brațe pe Ilinca, cu deosebit de multă grijă și atenție, privind-o afectuos pe surioara sa cea mică. Codin Maticiuc a surprins acest moment special și l-a împărtășit pe contul personal de socializare, iar în dreptul pozei a scris:

«Băiatul meu cu una dintre fetele mele»

Nu rata nici: Codin Maticiuc, criză de nervi pe platourile de filmare?: «Mă spânzur de o grindă!»

Codin Maticiuc, fermecat de cea care l-a făcut tată

Codin Maticiuc a evoluat foarte mult de la «fantele de Dorobanți» la statutul de tată, familist convins și filantrop. Ana Pandeli a fost femeia care a știut cum să ajungă la sufletul «băiatului de bani gata» și să-l cumințească. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, iar primul rod al iubirii dintre ei a fost fiica lor, Smaranda, care a venit pe lume în urmă cu trei ani. 

Vezi și: VIDEO «Boierul» Droopy, petrecere nebună cu maneliști și vedete, în buricul Bucureștiului. Loredana Groza și Codin Maticiuc, «capete de afiș»

Recent, Codin a făcut o declarație de dragoste copleșitoare pentru mama copiilor săi, Ana Pandeli, chiar de ziua ei. 

«Fără de sfârșit.

În fiecare seară, fetița mea Smaranda îi cere mamei ei să îi spună aceeași poveste: "cum a cucerit-o Codin pe Ana". Astfel, povestea noastră nu este doar fără de sfârșit, ea și reîncepe zilnic.

Sunt curios cum i-o povestește ea, știu însă ce i-aș spune eu. I-aș spune că în viață câteodată prințesele se îndrăgostesc de balauri. I-aș spune că eroii sunt câteodată chiar căpcăunii, nu prinții. I-aș spune că piticii au fost adesea regi. I-aș spune clișeul ăla de căcat că nu contează cum arăți sau câți bani ai. Că doar acțiunile tale te definesc.

I-aș spune povestea povestea cocoșatului de la Notre-Loft care și-a cucerit prințesa cu greu dar iremediabil. I-aș povesti aventurile lor, cum au crezut că o să fie asasinați în Africa, călătoria cu scuterul printre templele din Bagan, cum au fost escortati afară din Jimmy's la Monte Carlo, cum au băut cu Cuba Gooding Jr la Miami sau cum am fost în Jacksonville după Kid Rock. I-aș spune povestea noastră, în fiecare seară altfel, pentru că sunt sute de feluri în care poate fi spusă.

La mulți ani, iubito. Avem poze nașpa dar super amintiri.» a scris Codin Maticiuc, pe pagina de socializare. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net