Dan Negru, spectacol pe plajă! A încins un meci de volei cu familia

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Este supranumit „Regele audienţelor tv”, însă Dan Negru (52 de ani) ar putea ușor primi o nouă poreclă: „Regele turismului românesc”. Și asta pentru că petrece mai toate vacanțele în România. Zilele trecute Click! vă prezenta imagini în exclusivitate cu el și cu soţia sa în Delta Dunării, acum Dan Negru a fost surprins de fotoreporterii Click! pe Litoral.

Dan Negru a preferat de data aceasta să meargă împreună cu soţia sa, Codruţa, şi cu cei doi copii ai lor, Dara (13 ani) şi Bogdan (11 ani), într-un loc din staţiunea Mamaia care îi aduce aminte de copilărie şi de clipe de neuitat petrecute alături de tatăl său: Savoy.

Aflaţi în delegaţie pe Litoral, fotoreporterii Click! au fost atraşi de un joc de volei şi de o voce inconfundabilă: cea a lui Dan Negru. S-au apropiat şi au putut vedea că nu s-au înşelat. Pe plajă se încinsese un meci de volei foarte serios în care echipele erau formate din băieţii din familia Negru şi fetele din aceeași familie. Și asta pentru că Dan l-a avut partener pe fiul său, iar soția lui a jucat alături de fiica lor.

Se poate observa din imagini că familia lui Dan Negru este în formă. Și asta pentru că în toate concediile petecute împreună mișcarea în natură are un loc foarte important în programul zilelor. Așa a fost și el crescut, așa își dorește să transmită și el mai departe, copiilor săi.

„Când eram puști, jucam volei cu tata pe plajă la Savoy, acum joc cu ai mei. Suntem patru și ăsta e un avantaj în jocurile de echipă. Marea e despre amintiri, e tot ce o să ducem cu noi. Nimic altceva nu rămâne. Bucurați-vă de amintiri”, a declarat Negru.

Dacă vă întrebați care e scorul, nu vă putem spune. Dan Negru a păstrat pentru el acest mister, adăugând: „Jocul și bucuria jocului sunt importante”.