Daniel Pancu, îndrăgostit lulea de Andra! Fosta amantă i-a devenit soție!

Ultima actualizare:

I-a fost amantă, dar acum îi este soție devotată! Fostul fotbalist Daniel Pancu, alias Pancone, e îndrăgostit lulea de manechinul Andra Teodorescu! Cei doi nu-și dau drumul din mână nici atunci când merg la cumpărături. Dacă dragostea e mare, gesturile vorbesc de la sine!

Daniel Pancu și  Andra Teodorescu s-au căsătorit în 2021 Sursa: Facebook
Daniel Pancu și Andra Teodorescu s-au căsătorit în 2021 Sursa: Facebook

Daniel Pancu și soția, surprinși de paparazzii Click!

Manechinul Andra Teodorescu a reușit să-l facă bărbat de casă pe fostul fotbalist Daniel Pancu. Frumoasa Andra, fostă copertă a revistei cu Iepurași, i-a intrat la inimă fotbalistului, încă de acum 20 de ani. Andra i-a fost amantă lui Pancone și apoi i-a devenit și soție!

Fotbalistul este atât de îndrăgostit de ea, încât nu mai vede nici o altă femeie în fața ochilor. Și la cumpărături, cei doi merg ținându-se strâns de mână, să nu cumva să se piardă!

Pancu si Andra au fost surprinși recent, de paparazii Click!, la o sesiune de cumpărături, într-un centru comercial din zona Pipera. Cei doi soți se țineau foarte strâns de mână și păreau îndrăgostiți ca doi adolescenți.

Andra Teodorescu și Daniel Pancu au avut o relație cu năbădăi, în urmă cu aproximativ 20 de ani. Drumurile celor doi amorezi s-au despărțit, însă. Foștii iubiți s-au reîntâlnit, în urmă cu doi ani, și au reaprins flacăra iubirii dintre ei.

În octombrie 2021 cei doi au devenit soț și soție, și toată lumea a crezut atunci că Andra era însărcinată! S-a speculat, la acel moment, că mireasa își ascunde burtica, sub rochia plină de volane de la nuntă. Mireasa lui Pancu nu era, însă, la cel moment nici pe departe gravidă! Cei doi își doresc însă mai mult ca orice să devină părinți,

Acum mă cheamă Andra Pancu! Ne-am cunoscut acum 20 și ceva de ani. Ne-am recunoscut, ne-am redescoperit acum doi ani.Toată lumea îl percepe ca un om dur, dar el chiar nu este. E romantic! Ne plimbăm de mână pe stradă!”, a povestit fostul manechin, într-o emiiune, la Pro TV.

Pancone este la a doua căsătorie!

Daniel Pancu a divorțat în urmă cu doi ani de Mihaela Stanciu. Pancu și fosta soție au decis să continue pe drumuri separate, după o relație care a durat 15 ani. Cei doi erau căsătoriți din 2009, însă lucrurile s-au răcit între ei, așa că au pus capăt relației. Au împreună doi copii, un băiețel, David Andrei (15 ani), și o fetiță, Maria Victoria (10 ani).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner roxana dobre salam png
banner tristan tate png
image
actualitate.net
image
actualitate.net