Daniel Pancu: ”Îmi cer scuze tuturor femeilor. A fost o exprimare greșită”

Devenit brusc subiectul unui scandal imens după un interviu acordat pentru Fanatik, fostul internațional Daniel Pancu a revenit cu un comunicat în care își cere scuze tuturor femeilor pentru exprimarea sa greșită.

Daniel Pancu (FOTO: Sportpictures)
Daniel Pancu (FOTO: Sportpictures)

Pancu a publicat pe Instagram un comunicat în care își cere scuze tuturor pentru exprimarea greșită pe care a avut-o și care l-a costat deja un contract bănos cu o casă de pariuri.

În urma informațiilor apărute în spațiul public, ca urmare a interviului oferit unei site, țin să menționez următoarele: Sunt total împotriva războiului și a actelor de violență împotriva oamenilor. Condamn cu vehemență aceste acte de cruzime și am făcut-o întotdeauna. Țin să punctez că declarațiile care îl vizau pe Ramzan Kadîrov au fost STRICT din perspectiva de jucător al echipei cecene. Am făcut referire strictă la comportamentul lui Ramzan Kadîrov în raport cu jucătorii de fotbal și am dorit să punctez implicarea sa în echipa sportivă, atât ca finanțator, cât si ca împătimit al fotbalului.

Informațiile controversate apărute în cadrul interviului făceau referire strict la cultura și cutumele acestui popor! NU am făcut niciun comentariu personal, doar am punctat date istorice ale acestor tărâmuri. Nu am făcut nicio remarcă personală și accentuez faptul că, personal, condamn orice act de violență. Respectul pe care mi l-am exprimat față de Ramzan Kadîrov este unul strict profesional, în raport cu mine, ca fotbalist, fiind patronul echipei de fotbal la care eu am jucat. Ar fi o lipsă de respect față de mine dacă aș vorbi în alți termeni despre el, repet, din punct de vedere profesional.

De asemenea, vreau să-mi cer scuze tuturor femeilor pentru grava mea eroare de exprimare și le asigur de tot respectul meu! Sunt fiu, soț, tată. Soția mea a ajutat familii de refugiați, părinții mei urmează să primească o familie cu 4 copii. A fost un incident regretabil, o exprimare pripită într-un context nepotrivit”, a scris Daniel Pancu, într-un comunicat pe Instagram.

Pancu, în Fanatik: ”În Cecenia poți să omori femeile oricând!”

În interviul respectiv, publicat pe fanatik.ro, Pancu a declarat, povestind cum este în Cecenia: ”Acolo poți să omori femeile oricând! Nu neapărat că sunt de acord cu așa ceva, dar mi se pare că ei își păstrează niște tradiții cu care eu sunt de acord. Asta e viziunea mea despre viață! Nu putem să mai fim niciodată ca ei. Noi am pierdut multe lucruri pe parcurs. Chiar dacă bisericile sunt din ce în ce mai populate, copiii noștri au alte exemple în viață și altă educație. Îmi pare rău să spun lucrul ăsta, dar suntem foarte departe de ei!”.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net