Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge foarte bine”

#Exclusiv Click!

Viața Gabrielei Cristea (49 de ani) a intrat pe un făgaș normal de când s-a căsătorit, în 2015, cu Tavi Clonda (44 de ani), cu care are și două fetițe. Bruneta are o carieră de succes în televiziune, deoarece prezintă una dintre cele mai apreciate emisiuni de la ora actuală „Capriciile iubirii”, de la Antena Stars. Însă, pe lângă televiziune, vedeta are, în ultima perioadă, succes în afaceri, având în vedere că are un magazin online de rochii, dar și propria sa “insuliță” din mall Corbeanca, unde a pus la vânzare cozonaci și zacuscă.

Recent, paparazzi Click! au fost acolo și au surprins mai multe imagini de la fața locului. Putem vedea cât de frumos au fost amenajate produse în vitrină pentru a fi cumpărate, precum și faptul că Gabriela Cristea a ales să își pună chipul său, drept imagine, la „insulița” pe care o are în incintă. Din fotografiile surprinse de colegii noștri o putem vedea și pe Manuela Fedorca cum cumpără produse de la standul Gabrielei Cristea. Contactată de Click!, Paula Crăciunescu, „mama adoptivă” a Gabrielei Cristea ne-a mărturisit cât de mândră este de vedetă, dar și cât de mult o susține Tavi pe partenera sa de viață:

„Le merg foarte bine afacerile. Chiar aseară am vorbit cu Tavi la telefon și mi-a zis ce program încărcat au. Gabriela este mereu pe drumuri: ba cu atelierul de rochii, ba cu cozonacii, ba cu emisiunea. Tavi are și el programul foarte încărcat, o ajută pe Gabriela permanent, merge dimineața și duce fetițele, le aduce permanent, de la școală și de la grădiniță. Afacerea cu cozonaci știu că le merge foarte bine, are comenzi foarte multe, mai ales că acum este și perioada, pentru că se apropie Paștele.

Ea tot ce face de mâncare face cu suflet, are un talent înăscut pentru asta. Plus că este cumplit de ordonată. Are o curățenie în casă de invidiat. Tavi o ajută enorm. Tavi este un băiat extraordinar. Tatăl lui a murit acum trei ani și jumătate și îl sună pe soțul meu să îi ceară păreri, sfaturi, ceea ce ne bucură foarte mult. Tavi cum am mai zis este un băiat extraordinar, o prețuiește foarte mult pe Gabriela. Banii pe care îi face Gabriela și Tavi sunt din muncă cinstită”, ne-a declarat Paula Crăciunescu.

Rețetă și prețuri pe măsură

Gabriela Cristea în timp ce făcea cozonaci. Sursă: Instagram
Gabriela Cristea în timp ce făcea cozonaci. Sursă: Instagram

Pentru că are o relație foarte apropiată cu prietenii săi virtuali, Gabriela Cristea le arată și le povestește internauților ce face în fiecare zi, dar și ce ingrediente folosește ea pentru a avea produsele delicioase care acum sunt scoase pe piață...la vânzare. Una dintre rețetele expuse, în spațiul public, a fost și cea de cozonac.

„Astăzi am să fiu super cinstită cu voi și am să vă povestesc despre praful pe care îl folosesc în bucătărie. Șoc și groază! Praful pe care eu îl folosesc în bucătărie este… praful de sare! Praful de sare, atât de necesar în bucătărie atunci când gătim produse sărate, dar și pe cele dulci, pentru că da, este important să punem sare în preparatele dulci, pentru că sarea desface aromele.

Ouăle sunt din sursă sigură, făina mea are un indice proteic de 15%, laptele nu are niciodată mai mult de 3,5% grăsime, iar untul are undeva la 80% grăsime. În felul acesta, aluaturile mele cresc și sunt extrem de elastice și extrem de ușor de modelat, iar la final cozonacii mei se desfac în pale, pale”, a spus Gabriela Cristea în mediul online.

Trebuie spus și faptul că la o simplă accesare pe site, putem observa că prețurile variază, în funcție de produs și specificațiile sale. Costul pentru un cozonac pornește de la suma de 85 de lei pentru cei cu mere, nucă și caramel sărat, 95 de lei cei cu ciocolată, dar pot ajunge până la 140 de lei - cei cu fistic, iar de menționat este că un astfel de cozonac are o greutate de 900 de grame.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez