Geanina Ilieș, o mămică trăsnet! Întoarce capete pe stradă! „Fiul meu face 18 ani! Îi pregătesc o petrecere!”

#Exclusiv Click!

La 38 de ani, Geanina Ilieș arată trăsnet! Prezentatoarea Știrilor Antena Stars a fost surprinsă de fotoreporterii Click!, zilele acestea, pe stradă în mare formă. Geanina întoarce și acum capete prin oraș. Nimănui nu-i vine să creadă că vedeta tv are acasă un băiat, care în curând va deveni major! 

Geanina Ilieș, „pantera roz” care întoarce capete pe stradă

Geanina Ilieș întinerește! Prezentatoarea Știrilor de la Antena Stars arată impecabil, la cei 38 de ani ai săi. 

Deși băiatul său, Patrick, mai are puțin și împlinește 18 ani, Geanina afișează prin oraș o ținută sexy, cu un aer mai degrabă adolescentin. Ca să nu mai spunem de silueta trasă prin inel a prezentatoarei tv, cu care dă clasă multor puștoaice. 

Zilele trecute, Geanina a fost surprinsă de fotoreporterii Click! ieșind din biroul unde are o afacere, situat în zona Nae Caranfil. 

Ca de obicei, vedeta Antena Stars a atras de la o poștă atenția prin ținuta sa impecabilă. 

Geanina a întors capete pe stradă, îmbrăcată într-un sacou fucsia, strâns în jurul taliei cu un cordon, și o pereche de jeanși la mare modă. Pantoful cu toc cui i-a conferit ținutei alese de prezentatoare o notă elegantă și sexy. 

După ce s-au urcat în bolidul de lux, Geanina a demarat în trombă către Corbeanca, acolo unde aceasta locuiește într-o vilă cochetă. 

Geanina Ilieș: „Sunt în mari pregatiri pentru ziua fiului meu”

Contactată de Click!, Geanina Ilieș ne-a mărturisit că este într-un du-te vino în această perioadă, căci se pregătește să-i organizeze o petrecere de majorat fiului ei, Patrick. 

„Sunt omul căruia îi place foarte mult să își prioritizeze toată treaba, în prima parte a zilei. Chiar și înainte de programul pe care îl am în prezent, la Știri, mă trezeam la ora 5:30-6:00.

Ador diminețile. La ora 7:30, sunt deja la redacție, iar până la prânz, după jurnal și după ședința de sumar, sunt prinsă cu tot ce e legat de Știrile Antenei Stars. După programul de la Știri, am fel și fel de drumuri, întâlniri, business-ul. 

Însă, în ultima perioadă, am fost tot timpul pe fugă pentru că sunt în mari pregătiri pentru ziua fiului meu. Patrick împlinește 18 ani și, ca orice mamă, îmi doresc să aibă o amintire frumoasă și să se bucure de acest moment. 

Sunt alături de el în tot ceea ce face și îl iubesc din tot sufletul meu! Sincer, nu știu când a zburat timpul! Patrick este o minune de copil, este inspirația mea!”, a declarat Geanina Ilieș, în exclusivitate pentru Click!

Click! spune

Geanina Ilieș s-a lansat în showbiz de la o vârstă fragedă. Mai precis, în octombrie 2007, bruneta câştiga un concurs celebru de frumuseţe „Miss Fotomodel România”, după ce în urmă cu doar opt luni  îl adusese pe lume pe băieţelul ei, Patrick Alexandru. 

Geanina Ilieș a devenit cunoscută după ce timp de 15 ani a prezentat știrile sportive. Vedeta a simțit nevoia să facă o schimbare în viața ei, așa că s-a lansat în afaceri, în urmă cu nouă ani. Însă, dorul de televiziune a determinat-o pe Geanina să revină pe micile ecrane în diferite proiecte de succes, în calitate de concurentă la „Ferma vedetelor”, dar și ca prezentatoare pentru producțiile „Gospodar fără pereche” și „Hai să fim super” (la PRO TV Plus). De la începutul acestui an, Geanina Ilieș a semnat cu Antena Stars, unde prezintă Știrile zilei. 

Ea a cochetat și cu actoria. A jucat în serialul „Cu un pas înainte”, dar și în filmele „Summer Holiday”, „Hellhounds” sau „Contra timp 2”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net