Geanina Ilieș a revenit la TV! Cum se simte la pupitrul știrilor Antena Stars: „Sunt o fire mai...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Geanina Ilieș (37 de ani) este tare bucuroasă de revenirea la pupitrul știrilor. Frumoasa vedetă face parte acum din echipa Antena Stars și s-a integrat perfect.

Geanina Ilieș ne-a povestit pentru Click! despre revenirea ei „pe sticlă”, afacerile pe care le are în domeniul frumuseții și despre relația cu fiul ei, Patrick, care devine major anul acesta în luna octombrie! Viața prezentatoarei de știri arată din ce în ce mai bine!

Cum este revenirea la pupitrul știrilor de la Antena Stars, de această dată?

E spectaculoasă pentru că m-am reîntâlnit cu foștii colegi și am o echipă atât de cu drag de a munci, foarte muncitoare și foarte profi și mă bucur că pentru mine contează foarte mult să existe vibe-ul ăsta în redacție și  când ai oameni lângă tine cu minți sclipitoare, cu atât mai mult treaba merge și mai bine dar recunosc că îmi era dor să revin pe sticlă, îmi era dor de știri și practic e o combinație între ceea ce am făcut în trecut, știri și partea de entertainment. După Observator am avut o perioadă în care am fost și în alte proiecte din lumea mondenă, ca să zic așa, am făcut foarte multe interviuri legate de viața unor anumitor personalități și mi-a plăcut foarte mult. Îmi place să stau de vorbă  cu lumea și mă bucur că este exact combinația perfectă. În același timp, abia aștept să cunosc și mai bine vedetele, pentru că eu, de regulă, sunt o fire mult mai liniștită, care își vede de treaba ei...

Deși după atâta timp...

După atâta timp, fără să vrei,  te întâlnești cu lumea, noi ne cunoaștem și ajungi să  îi cunoști cât de cât. Plusul meu este că eu mă  cunosc cu toată lumea și cu atât mai mult abia aștept să vorbesc cu ei și în platou pentru că vom  schimba oarecum registrul, se va schimba un pic fața știrilor Antenei Stars și abia aștept să încep.

Cam după cât timp ai revenit la  pupitrul știrilor?

M-am retras de la știri în 2017, am făcut o pauză,  am revenit iar în televiziune în alte 3 proiecte și după un an și jumătate-doi ani de pauză, am revenit iar!

Cum îți merg afacerile în domeniul frumuseții?

Mulțumesc lui Dumnezeu, foarte bine! Tocmai de aceea a fost foarte bună pauza. Merg foarte bine, am deschis cel de-al doilea  salon în partea de sud a Bucureștiului, există cel de 9 ani în partea de nord a Bucureștiului și mai urmează dar vreau să mă concentrez pe cele pe care le-am făcut până în ziua de astăzi.

Cum te întreții tu? Ești mereu super frumoasă, arăți foarte bine!

În primul rând, le mulțumesc părinților mei, e legat de genă! Tot timpul, cine mă întreabă, nu e vina mea, e vina părinților.  Și fac și sport, îmi place foarte mult sportul.

Ești mămică de adolescent! Cum vă înțelegeți?

Da, are 17 ani și jumătate! Ne înțelegem foarte bine! Încerc să fiu mămica aceea, de fapt așa sunt, o mamă - un părinte modern și nu neapărat model ci modern pentru că, știi, să vorbești despre partea de parenting e destul de controversat în ziua de astăzi pentru că  parentingul, dacă stăm bine să ne gândim se referă la părinți, nu la copii și  trebuie mai întâi să ne rezolvăm problemele noastre interioare ca să știm exact  ce se reflectă și ce vrea să  transmitem copilului nostru pentru că și el trăiește prin noi și ceea ce vede la noi, de multe ori poate prelua.

Dar cum este să fii tu așa frumoasă,  mămică de adolescent? Sau de băiat de 17 ani și jumătate? În curând face majoratul, nu?

Patrick face 18 ani în luna octombrie și sunt un pic emoționată pentru că el vrea să plece cu studiile să studieze afară, dar e frumos.  Adică pe mine tot timpul m-a motivat chestia asta. Am făcut un copil de tânără și practic am crescut amândoi, m-a maturizat foarte mult lucrul acesta și mă consider norocoasă. Cred că a fost cel mai frumos lucru pe care l-am făcut în viața asta! El e! Și el mă motivează, el îmi aduce cele mai mari bucurii, dar niciodată nu uit  și de mine! Copilul este copil dar e foarte important să am grijă și de sănătatea mea emoțională.

Unde vrea să meargă să studieze Patrick?

Vrea să facă business-management, în Spania, la Barcelona, e o facultate celebră!

O să faci cumva naveta probabil!

Mi-aș dori! Îmi place clima, îmi place Barcelona și  mi-aș dori, de ce, nu? îmi place și fotbalul! Mi-aș dori să stau la meciuri să-mi văd echipa mea de suflet acolo pentru că și lui Patrick îi place.

Ți-ai fi dorit să mai ai un copil sau mai mulți, o familie mai numeroasă?

Cred că toate sunt programate de acolo de sus de la Dumnezeu și nu se știe niciodată! Nu aș putea să spun că îmi doresc în momentul ăsta sau nu îmi doresc. Cred că toate sunt calculate acolo undeva în Univers!

E diferența mare de vârstă, nu știu dacă ai mai lua-o de la capăt!

Da, acum câțiva ani îmi spunea și Patrick. Mami, nu mai faci și tu un copil?

Și-ar mai fi dorit, nu?

Nu! Că să-l las pe el în pace și să mă concentrez pe altceva!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net