Geanina Ilieș, corp de adolescentă! Uite cum reușește să se mențină în formă vedeta

#Exclusiv Click!

Geanina Ilieș (37 de ani) arată impecabil! Fosta vedeta de la Antena 1 a fost surprinsă recent de paparazzii Click! în timp ce ieșea de la sala de sport. Contactată de Click!, șatena ne-a mărturisit care este secretul siluetei sale perfecte.

Cum a fost surprinsă Geanina Ilieș de paparazzii Click!

Geanina Ilieș în loc să îmbătrânească, întinerește! Vedeta arată impecabil pentru vârsta pe care o are și reușește să fie foarte ușor confundată pe stradă cu o studentă. Zilele trecute, diva noastră a fost surprinsă ieșind de la o sală de sport din zona Caranfil într-o formă de zile mari.

Șatena era îmbrăcată într-o rochie lungă, de culoare albă cu umerii goi care îi venea perfect pe trupul bine lucrat la sală. Din imaginile și din informațiile pe care le-am primit de la colegii noștri de pe teren, după ce Geanina Ilieș a ieșit de la sală, a urcat în mașină și a plecat în zona Corbeanca, acolo unde și locuiește.

Contactată de Click!, șatena ne-a mărturisit și cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari:

„De câte ori am timp merg la sală, mă ajută mișcarea foarte mult atât fizic cât și psihic. Îmi dă o stare foarte bună de spirit. Plus că am o genă foarte bună, așa sunt și părinții mei. Eu fac sport de mică, părinții mei m-au dus la volei de mică și mi-a plăcut mișcarea. Sunt mai bine de 20 de ani de când fac sport, nu fac de un an, doi. Aș face sport în fiecare zi dacă aș avea timp. Pe lângă mișcare mai fac uneori și masaje corporale, la mine la salon, pentru că mă relaxează mult plus că îmi place să mi se facă masaj, dar doar atunci când am timp”.

Geanina Ilieș, atentă la alimentație

Vedeta ne-a mai mărturisit că mâncarea joacă un rol important, pentru ea, în ceea ce privește aspectul său fizic:

„Alimentația contează și ea foarte mult. De vreo zece ani sunt foarte atentă la ce mănânc. Am mai renunțat la dulciuri, mi-am schimbat stilul alimentar, dimineața mănânc cereal sau granule iar când simt nevoia de dulce mănânc dar în cantități mai mici. Am reușit să elimin dulciurile din meniul meu, de zi cu zi, treptat, etapizat. Nu de pe o zi pe alta”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net