Geanina Ilieș a rupt-o cu Pro TV! „Sunt într-o schimbare!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Geanina Ilieș intră într-o altă etapă a vieții sale. Aceasta a renunțat la contractul pe care-l avea cu Pro TV, după ce s-a aflat timp de 15 ani la pupitrul știlor și, apoi, la cârma unor emisiuni din același trust. Acum, frumoasa Geanina se ocupă de afacerile ei, dar și de schimbările de imagine. Vedeta și-a făcut și o operație de rinoplastie, în urmă cu aproape doi ani.

Geanina Ilieș a renunțat la contractul cu Pro TV Sursa: Instagram
Geanina Ilieș a renunțat la contractul cu Pro TV Sursa: Instagram

Geanina Ilieș s-a lansat în showbiz de la o vârstă fragedă. Mai precis, în octombrie 2007, Geanina câştiga un concurs celebru de frumuseţe “Miss Fotomodel România”, dupa ce în urmă cu doar opt luni  îl adusese pe lume pe băieţelul ei, Patrick Alexandru. 

Citește și: Ce rol i-ar fi plăcut lui Șerban Pavlu, în Clanul, dacă nu l-ar fi interpretat pe comisarul Costoiu

Podiumul de modă a propulsat-o imediat la pupitrul de ştiri, unde a stat nu mai puțin de 15 ani. Au urmat apoi mai multe roluri în diverse seriale tv, apoi a fost concurentă la emisiunea „Ferma”, în urmă cu patru ani tot la PRO TV, și ulterior i s-a dat pe mână emisiunea „Gospodar fără pereche”, asta după ce Anamaria Prodan a refuzat să o mai prezinte.

Vezi și: Andreea Esca și-a emoționat fanii! Gestul superb făcut de prezentatoare de la Pro TV

Anul trecut, Gianina a prezentat „Hai să fim super”,  la Pro Tv Plus, unde a avut ca invitați foști sau actuali sportivi de top ai României.

„Îmi doresc sănătate și liniște sufletească!”

Anul acesta, însă, Geanina a decis să termine contractul cu Pro TV și să se axeze pe cu totul alte aspecte ale vieții ei.

Cel puțin în perioada asta sunt într-o schimbare la nivel psihic. Cred că toți trecem după o anumită vârstă prin asta, începem să gândim altfel, nu știu, cred că ne maturizăm! Știm exact ce vrem de la viață!

Începem să ne iubim mai mult, ne respectăm mai mult și începem să prioritizăm toate lucrurile pe care le vrem pentru noi Acum îmi doresc sănătate, liniște sufletească, că, în rest, mi le fac eu pe toate!”, ne-a mărturisit frumoasa prezentatoare, la un eveniment monden.

De ce și-a facut operația de rinoplastie? “Mi-a fost frică!“

Deși este frumoasă de pică și arată la 37 de ani la fel de bine ca la 20, Geanina Ilieș a recunoscut că a recurs la o intervenție esteică, însă din necesitate. Este vorba de o rinoplastie pe care a suferit-o în urmă cu doi ani.

Nu rata nici: Geanina Ilieș, sprintenă ca o căprioară la cumpărături! Divă fashion, pe străzile din Capitală!

Nu am să spun niciodată nu intervențiilor estetice atâta timp cât sunt făcute corect, nu sunt exagerate. Nu-mi plac scimbările radicale însă. Am apelat la intervenții non-invazive, mi-a luat mult să mă gândesc dacă să fac sau nu operația de rinoplastie.

La 35 de ani am făcut-o. Nu m-a durut, doar că am stat ani de zile să caut doctorul potrivit. Avem mulți doctori buni, dar pe doctorul, pe care crezi tu că trebuie să-l lași să se apropie de nasul tău, trebuie să-l simți.

Am decis să fac această intervenție, mi-a fost frică că mi se va schimba fizionomia. Eu zic ca a ieșit, mare diferență nu e, doar că am avut și alte probleme de sătate și am zis să o fac. Am avut o deviație de sept, rinită, a fost destul de complicat la mine. N-aș mai schimba absolut nimic fizic la mine!

Mie îmi place să mă machiez, să mă joc cu tenul meu, eu am furat meseria asta din tv. Îmi place să mă machiez singura. Dar trebuie să avem o viață echilibrată, fără nopți pierdute. Mâncăm bine și sănătos, eu înainte nu mâncam și îmi făceam rău, dar nu avem poftă de mâncare și mi-am dat seama că nu e bine pentru organismul meu.

După 30 de ani, 35 de ani și ceva, factorul de îmbătrânire cu iartă pe nimeni! De aceea, trebuie să mâncam sănătos, să ne odihnim nopțile și, dacă mai există și o genă bună, atunci asta e!”, ne-a mai declarat Geanina.

La 37 de ani, Geanina Ilieș este o femeie împlinită. Are o carieră de succes în spate și un băiețel adorabil, pe nume Patrick, în vârstă acum de 16 ani.

Citește și: Geanina Ilieş, la 36 de ani ca în adolescenţă. Imagini neretuşate cu prezentatoarea Pro TV

Timp de aproape 15 ani, Geanina Ilieș a fost prezentatoare de știri. În 2016, vedeta a renunțat, însă, la pupitrul știrilor pentru a-și deschide propria afacere. Cât timp s-a aflat la pupitrul știrilor, aceasta a cochetat și cu actoria. A jucat în serialul ”Cu un pas înainte”, dar și în filmele ”Summer Holiday”, "Hellhounds” sau ”Contra timp 2”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!