Ilie Năstase a trecut la munca de jos

Ultima actualizare:

Primul lider ATP din istoria tenisului, Ilie Năstase, nu poate sta locului. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe fostul mare sportiv, acum în vârstă de 76 de ani, ajutându-i pe lucrătorii complexului în care, se pare, a locuit până de curând în Mamaia. Aşa e posibil ca ”Nasty” să încerce să mai uite de necazul prilejuit de mutarea forţată din complexul prietenului său Ion Ţiriac, de săptămâna trecută.

”Nasty” a mutat  și câteva ghivece  de flori pe terasă. FOTOGRAFII: Blitz
”Nasty” a mutat și câteva ghivece de flori pe terasă. FOTOGRAFII: Blitz

Nu e deloc linişte în viaţa lui Ilie Năstase. Rămas fără casă după ce a fost evacuat din apartamentul deţinut într-un complex din nordul Capitalei de prietenul său de-o viaţă, Ion Ţiriac, fostul număr 1 al tenismenilor profesionişti se pare că a rămas şi fără apartamentul pe care îl deţinea la mare.

De atâta efort, Ilie Năstase  era să-și piardă pantalonii
De atâta efort, Ilie Năstase era să-și piardă pantalonii

Numai că aici s-a ales şi cu ceva bani – de fapt un „munte” de bani – pentru că, după cum a anunţat prosport.ro, el a reuşit, după un an de încercări, să-şi vândă locuinţa pe care o deţinea într-un complex de lux din Mamaia, construit de unul dintre bunii săi prieteni, omul de afaceri Viorel Păunescu.

Ar fi luat 250.000 € pe locuinţă

Iar vânzarea se pare că a fost un real succes pentru că, aşa cum informează aceeaşi sursă, pe de o parte Ilie Năstase a achiziţionat casa la un preţ mult sub nivelul pieţei, tocmai prin prisma prieteniei cu afaceristul, iar pe de altă parte pentru că l-a vândut chiar la preţul cerut pentru un apartament de lux în acea zonă, adică cel puţin 250.000 de euro.

Fostul sportiv a remediat  rapid situația
Fostul sportiv a remediat rapid situația

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Ilie Năstase în acest weekend tocmai pe terasa complexului din Mamaia. În mod normal, venise pentru a goli apartamentul tocmai vândut, însă stând pe acolo nu a rezistat şi i-a dat o mână de ajutor unui băiat care lucra acolo.

Aşa că a mutat un ghiveci de flori dintr-un loc în altul, dar a ajutat şi la cărarea unor saci, arătând că celebritatea nu l-a schimbat şi a rămas acelaşi bărbat gata oricând să ajute atunci când e nevoie, aşa cum îl ştiu toţi prietenii. Ba a fost atât de ”prins” de activitate că era să-şi piardă şi pantalonii de pe el atunci când a ridicat ceva.

Ajuns la 76 de ani, Năstase  nu se dă în lături de la muncă
Ajuns la 76 de ani, Năstase nu se dă în lături de la muncă

În ceea ce priveşte viitoarea lui locuinţă, se pare că Ilie Năstase – care şi-a vândut acum doi ani vila pe care o avea în proprietate în cartierul Primăverii – şi-a închiriat un alt apartament, într-un complex situat în zona Grădinii Zoologice. Totul e să nu procedeze aşa cum se pare că a făcut şi când a locuit la complexul ”Stejarii”, al lui Ion Ţiriac.

Căci se pare că motivul pentru care proprietarii nu i-au mai prelungit contractul de închiriere după cei doi ani iniţiali a fost tocmai întârzierea cu plata chiriei. Conform prosport.ro, aceasta se ridica la mai multe luni, ceea ce l-a transformat pe fostul tenismen într-un client cu nume, dar numai bun pentru ”lista neagră” a complexului.

image

La Mamaia poate locui în casele soţiei

Dacă Ilie Năstase nu mai are nici o locuinţă pe numele lui în Mamaia, soţia sa, Ioana, are două apartamente ale ei, încă dinaintea căsătoriei cu fostul tenismen. ”Ilie Năstase nu mi-a cumpărat nici o casă. În Constanţa mai deţin două apartamente: unul dobândit în timpul căsătoriei, altul imediat după divorţ, iar anul trecut mi-am mai cumpărat unul tot aici, în Mamaia. Este vorba de 22 de ani de căsnicie, iar afacerile pe care le am, în domeniul agriculturii, apoi barul, spălătoria, magazinul. Şi maşinile sunt cumpărate tot de mine”, declarat ea, pentru Click!, anul trecut. În plus, Ioana i-a mai cumpărat şi fiului ei, Teodor, un apartament în valoare de 120.000 de euro, tot în Mamaia Nord. Locuinţa i-a luat-o cadou de ziua lui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner biserica gigi becali png
banner laurențiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net