Ce dramă! Mama lui Stephan Pelger și-a luat fiul într-o cutie! Imagini sfâșietoare de la comemorarea designerului!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Trupul regretatului designer Stephan Pelger a fost incinerat, la dorinţa mamei sale, iar cenuşa va fi trimisă în Germania. În dimineața  zilei de joi, 15 iunie, mama designerului, prieteni și multe vedete autohotne s-au strâns la o ceremonie de comemorare, care a avut loc la Capela Luterană, din Capitală, în jurul urnei cu cenușa regretatului designer. 

Jale mare și lacrimi la comemorarea regretatului designer Stephan Pelger. Trupul designerului a fost incinerat în România, iar , joi 15 iunie, a avut  loc o slujbă de comemorare a regretatului designer, la Capela Luterană, din Capitală.

Mama adoptivă a lui Stephan Pelger a ajuns tocmai din Germania la comemorarea fiului ei. Femeia, care are grave probleme de sănătate, a venit susținându-se într-un cadru, la capela Cimitirului Evanghelic.

Mama lui Stephan Pelger: „Încă nu am realizat ca Stephan nu mai e!”

Mama adoptivă a designerului de abia își stăpânea lacrimile! 

Încă mă simt bine dar o să mai dureze, căci încă nu am realizat ca Stephan, care este fiul nostru înfiat, nu mai este pe această lume!

Noi l-am văzut în căminul acela în care stătea și o săptămână mai târziu l-am avut în casă! Gândiți-vă că asta se întâmpla în Germania. Păi, o săptămână durează o infiere?! Aici durează doi ani!”, au fost cuvintele mamei lui Stephan Pelger, adresate jurnaliștilor la comemorare.

Scena sfâșietare, însă, a venit la final, atunci când mama adoptivă a designerului și-a luat fiul acasă , în Germania, într-o …cutie! Femeia  va pleca în Germania, zilele acestea, și va duce cu ea urna albastră cu rămășitele celui care a fost Stephan Pelger și care va fi îngropat lângă tatăl lui.

Ileana Badiu, bună prietenă a designerului, s-a ocupat de organizarea comemorării de la Cimitirul Evanghelic, la care și-au făcut apariția și alte vedete apropiate de celebrul artist, precum: Andreea Raicu, Rita Mureșan, Oana Roman, Tania Budi, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla.

Mezzosoprana Andreea Ilie, și ea o apropiată în ultima perioadă a regretatului designer, a interpretat lângă urna albastră în care era depusă cenușa lui Stephan Pelger, piesa „Ave Maria”, la dorința mamei acestuia.

Cine a lipsit de la comemorare?

Au fost, însă, și designeri, stiliști și alte vedete care nu și-au făcut apariția la comemorarea lui Stefan Pelger, din diverse motive.

Cătălin Botezatu și-a exprimat regretul că nu este în București ca să porticipa și el la comemorare. Și Adina Buzatu este plecată din țară, în aceste zile.

Sunt la târg la Pitti Uomo și nu aveam cum să lipsesc. Aveam întâlniri stabilite de luni de zile”, a declarat stilista, pentru Click!

Final tragic pentru Pelger

Stephan Pelger (44 de ani) a fost găsit fără suflare joi, 8 iunie 2023, în locuința lui din București. Designerul era trist și abătut, în ultima perioadă, și se confrunta și cu probleme financiare.

În seara dinaintea tragediei, Pelger a mers la un restaurant, unde a consumat 12 pahare de vin. Designerul se lupta de 10 ani cu depresia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG