Stephan Pelger a plecat din această lume fără să-și îndeplinească cea mai mare dorință: „Visul copilăriei...”

Pe data de 8 iunie, unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România, Stephan Pelger, a fost descoperit fără suflare, la 43 de ani, în atelierul său din Sectorul 2, Bucureşti. Vestea că acesta s-a stins din viață a luat cu asalt lumea modei. Și, deși majoritatea prietenilor îi știau frământările, designerul a părăsit această lume, lăsând multe întrebări în urmă și câteva dorințe neîmplinite.

Dorința neîmplinită a lui Stephan Pelger, designerul găsit spânzurat / Foto: Facebook
Dorința neîmplinită a lui Stephan Pelger, designerul găsit spânzurat / Foto: Facebook

Stephan Pelger, unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România, a părăsit această lume, lăsând în urmă o dorință neîndeplinită. Pe lângă că își dorea să găsească fericirea alături de un partener care să îl completeze, creatorul de modă avea un vis special încă din copilărie, ci anume, să aibă un adăpost pentru animale. 

Stephan Pelger: „Visul copilăriei mele era ...”

Visul copilăriei mele era să am un adăpost pentru căței, pentru animale în general. Sunt singur în casa aia, dar în același timp nu-s singur, pentru că în fiecare zi vine cineva, chiar dacă este pentru 5 minute, la o cafea. Asta este una dintre dorințele pe care nu mi le-am îndeplinit încă, dar observ odată cu trecerea timpului că este foarte greu să conviețuiești cu cineva care nu este este la nivelul dorințelor tale”, mărturisea în emisiunea „În oglindă”, marele creator de modă.

În ciuda faptului că era vizitat în fiecare zi de către prieteni sau cunoștințe, Stephan Pelger se simțea singur și dorea ca cineva să îi fie alături, un suflet care să îl completeze. Designerul visa la o iubire așa cum a fost cea pe care o pierduse la 18 ani, prima sa poveste de dragoste, care, din păcate, a avut un final tragic, „băiatul respectiv a murit la scurt timp după, într-un accident de maşină”. Incidentul l-a marcat atât de tare, încât, de atunci, nu a mai avut nici o relație și prefera să petreacă timp cu animăluțe.

„La nivelul meu, cred că puțină lume ar ajunge. Interese comune, discuții, statutul social nu este important pentru mine, educația contează, umorul, să pot să fiu eu. Persoanele pe care le-am întâlnit până acum nu au fost compatibile, nu mai vreau să fac nici un compromis, prefer să stau cu cățeii”, mai spunea acesta.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
Daniel Pavel  (3) JPG
Sâmbătă a fost zi de curățenie și ecologizare pe Platoul Feteni din Râmnicu Vâlcea iar artiștii au spus "Prezent"!
1 florin piersic 84 de ani 3 jpg jpeg
banner dinu maxer axxa png
 Alessia se simte acum ca peștele în apă pentru că face ce iubește cel mai mult
banner naomi png
instagram (3) jpg
cary grant jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net