Stephan Pelger, declarații emoționante despre prima și singura sa poveste de dragoste: „Băiatul respectiv a murit la scurt timp...”

Vestea tragică a morții lui Stephan Pelger a înmărmurit lumea modei. În vârstă de doar 43 de ani, celebrul creator de modă se confrunta cu mai multe probleme de sănătate. Cu o personalitate care nu s-a temut niciodată să fie sinceră în fața publicului, Stephan Pelger a vorbit cu ceva timp în urmă despre cea mai mare poveste de dragoste din viața sa.

Lumea modei din țara noastră a rămas înmărmurită odată cu aflarea veștii despre moartea tragică a lui Stephan Pelger. Acesta avea doar 43 de ani, iar potrivit primelor informații apărute în spațiul public, el ar fi fost găsit spânzurat de către unul dintre vecinii săi. Creatorul de modă a vorbit deschis despre problemele sale de sănătate, provocate de către insomnie și depresie. Iar în timpul unei apariții la emisiunea „În oglindă”, cu ceva timp în urmă, el a vorbit și despre prima și unica sa mare dagoste.

De asemenea, creatorul de modă nu a ascuns niciodată orientarea sa sexuală, fiind mândru de faptul că este homosexual. Iar, întrebat de către moderatorul emisiunii, Mihai Ghiță, dacă a trăit vreodată o mare poveste de iubire, Stephan Pelger a vorbit sincer. „Da, am trăit-o la 18 ani. Prima și singura poveste de dragoste a fost una de adolescent.” Din păcate, aceasta nu a avut un final fericit, creatorul de modă vorbind mai pe larg despre acest subiect.

„A murit într-un accident”

Stephan Pelger a spus despre acest episod din viața sa că a fost unul „ca la carte, cu fluturi în stomac”. Însă, soarta nu a fost de partea celor doi, creatorul de modă amintindu-și cu tristețe că „băiatul respectiv a murit la scurt timp după, într-un accident de mașină.” Momentul a fost unul care l-a marcat pe Stephan Pelger pentru tot restul vieții, el spunând mai apoi că „eu de atunci nu am mai avut niciodată o relație”.

În timp ce iubitul creatorului de modă a avut accidentul de mașină, Pelger era deja în primul an de facultate, la Viena. Mama acestuia, singura care știa de relația celor doi, l-a îngrijit până în ultima clipă. Stephan Pegler nu a ajuns la timp pentru a-l mai vedea în viață. „Altă relație eu nu am mai avut. Dacă pot să le denumesc așa, am avut „relații” pasagere, de o săptămână, aventuri. Dar în adevăratul sens al cuvântului, nu am mai avut.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net