Imagini din locuința regretatului Stephan Pelger. Care era cel mai de preț obiect din imobilul creatorului de modă

Ultima actualizare:

Vestea tragică a morții creatorului de modă Stephan Pelger a șocat întreaga țară. Acesta se confrunta cu mai multe probleme de sănătate, cum ar fi depresia și insomnia. Acesta locuia într-un apartament din București, plin de obiecte spectaculoase moștenite de la familia sa.

Vestea tragică despre sinuciderea creatorului de modă Stephan Pelger a șocat întreaga țară. Acesta nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre diversele probleme de sănătate pe care le avea. Mai ales după incidentul șocant de acum câțiva ani, de la Cannes, în care 2 femei au încercat să îl ucidă pe creatorul de modă, el ducea o luptă grea cu insomnia și depresia, devenind dependent de diferite medicamente, cât și de alcool.

Stephan Pelger locuia într-un apartament din București, iar deși acesta poate părea modest din afară, înăuntru se găsea o adevărată comoară. Alături doar de bichonul său pe nume Pisztike, cei doi stăiau în apropiere de parcul Carol, înconjurați de obiecte valoroase, fie cumpărate de către creatorul de modă, ori moștenite de la familia sa.

Imagini din locuința lui Stephan Pelger

Designerului îi plăceau mult antichitățile / FOTO: WOWbiz.ro
Designerului îi plăceau mult antichitățile / FOTO: WOWbiz.ro

Cei care intrau în apartamentul lui Stephan Pelger erau întâmpinați de o zonă dedicată modei, în care își primea clientele. Acolo, vizitatorii erau înconjurați de o mulțime de creații ce urmau ultimele trend-uri din modă. Creatorul de modă petrecea mult timp alături de clientele sale, fie la birou, ori pe canapea, la o cafea, sau un pahar de șampanie.

Unele piese de mobilier au fost făcute la comandă, în timp ce altele, precum scrinul Biedermeier, era moștenit de la mama sa. De asemenea, în unul dintre dulapurile lui Stephan Pelger se puteau găsi piese incredibil de valoroase, cum ar fi vase de porțelan, vechi de sute de ani, din China, ori cărți datând chiar din anii 1700. Una dintre cele mai vechi obiecte ale creatorului de modă era o carte de rugăciuni, din anul 1678.

Casa designerului, plină de obiecte de mii de euro

Unul dintre cele mai dragi (cât și cele mai scumpe) obiecte ale lui Stephan Pelger era o oglindă fabuloasă din cristal, adusă tocmai din Veneția. Obiectul are o înălțime de aproape 2,7 metri, iar transportul în țară a durat tocmai 4 luni.

Stephan Pelger obișnuia să meargă prin diverse magazine de antichități pentru a găsi noi piese pentru apartamentul său, care îmbina perfect vechiul și noul.

image
image
image
image
image
image
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg
banner rona hartner png