Bărbatul care l-a văzut ultima dată pe Stephan Pelger, mărturii cutremurătoare: „Era tot timpul agitat!”

#Exclusiv Click!

Săptămâna trecute lumea modei românești era în doliu! Asta din cauză că celebrul designer Stephan Pelger a ales să își pună capăt zilelor spânzurându-se în propria sa locuință din Sectorul 2 al Capitalei. Contactat de Click!, Ailincă Cosmin, ultima persoană cu care regretatul creator de modă a stat de vorbă, ne-a dezvăluit că acesta era foarte agitat în ultima perioadă.

Depresia, singurătatea, dar și consumul de substanțe interzise l-au determinat pe Stephan Pelger să își pună capăt zilelor, lăsându-și prietenii îndoliați dar în același timp, foarte șocați de decizia sa. Printre aceștia se numără și Ailincă Cosmin, patronal unui restaurant din Capitală, unde Stephan Pelger mergea foarte des să ia masa.

„Ceva îl măcina, nu îi dădea pace”

„Stephan era supărat tare față de cum îl știam eu. Nu l-am simțit ca fiind debusolat, ci mi s-a părut foarte agitat. El era tot timpul agitat în ultima perioadă, ceva îl măcina, nu îi dădea pace. A dat din picior mereu cât a stat la masă, în acea seară, ba se ducea la baie, ba dădea din picior, ba iar se ducea la baie. Eu când am aflat vestea că nu mai este printre noi am rămas șocat.

Chiar cu o săptămână înainte de a se întâmpla ce s-a întâmplat vorbeam cu el pentru o linie de bluze, pentru domeniul HoReCa. Vreau să le fac la angajați ținute pentru local. În rest, nu mi s-a părut nimic ciudat la el dacă ne raportăm la vestimentație. El tot timpul a fost impecabil în ceea ce privește ținutele pe care le purta.

Țin minte că acum vreo trei săptămâni era răcit și a sunat la restaurant să comande o pizza. Asta s-a întâmplat cam pe 4 mai. Atunci am zis că mă duc eu la el să îi duc mâncarea că stăm foarte aproape, la două străzi distanță”, a declarat Ailincă Cosmin pentru Click!

Click! spune

Designerul Stephan Pelger a fost găsit spânzurat, joi, 8 iunie, de către un vecin, în locuinţa sa din Sectorul 2 al Capitalei, acolo unde avea şi atelierul. Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă. În ultimul mesaj postat pe reţelele sociale, el scrisese că îi este foarte dor de tatăl său care a murit în 2019.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
cub ilie nastase png
 Francisca (30 de ani) a recuperat câteva dintre zilele pierdute departe de TJ Miles
cub oana lis png
banner banner ionmormântare naomi png
monica tatoiu
christian sabbagh familie jpg
oana roman jpg
banner mihai traistariu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net