Mărgineanu, te-ai molipsit de la Ardiles?! Actorul din "Las Fierbinți", surprins la cumpărături cu soția. În timp ce ea cară, el fluieră

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mihai Mărgineanu (54 de ani) are o relație de aproape 20 de ani cu soția lui, Andreea, și pare că au terminat demult cu politețurile. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe artistul, actorul și pilotul Mihai Mărgineanu în ipostaze inedite, altele decât cele de pe platoul de filmare din "Las Fierbinți".

Joacă de 12 ani rolul lui Ardiles, în „Las Fierbinți”. foto Pro Tv
Joacă de 12 ani rolul lui Ardiles, în „Las Fierbinți”. foto Pro Tv

E actor, solist și pilot de avion, dar printre picături își mai face timp și pentru casă. Mihai Măgineanu, interpretul rolului Ardiles, a fost fotografiat la începutul săptămânii, în zona Băneasa, alături de partenera sa de viață. Cei doi soți au făcut cumpărături la un centru comercial și în drum spre mașină s-a văzut cine-i mai pternic. În timp ce soția lui Mărgineanu se „lupta” cu căruciorul plin, artistul se plimba lejer, fără "greutăți" în mâini și extrem de relaxat.

Mihai Mărgineanu și jumătatea sa au venit la mall cu mașini separate. Soția sa și-a demonstrat abilitățile și s-a descurcat singură să golească căruciorul, așezând cumpărăturile în portbagaj, în timp ce binecunoscutul artist a luat doar câteva umerașe în mașina lui, având nevoie probabil să își aranjeze frumos hainele pentru filmări. După ce toate cumpărăturile au ajuns în portbagajul mașinuței mici pe care o conduce Andreea, cei doi au plecat separat spre casa lor din zona Băneasa.

Mihai Mărgineanu și Andreea se cunosc de peste 40 de ani

Mihai Mărgineanu și soția lui, Andreea, s-au căsătorit în 2008, pe o plajă din Vama Veche. Ei au fost mai întâi vecini de bloc și s-au cunoscut în 1983.

Atunci când a fost invitat în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai" de la Kanal D, Mărgineanu a povestit cât de mult își iubește partenera de viață. "Am avut noroc s-o iubesc din prima, și atunci orice mi-ar face ea eu tot o iubesc, nu am ce să-i fac. Faptul c-o iubesc este un noroc. Dacă nu o iubeam, nu era bine deloc nici pentru mine, nici pentru ea, pentru nimeni. Eu îmi iubesc foarte mult soția și foarte mult familia și încerc să nu fiu atât de ordinar și de urât, și de prost, și de cum aș putea să fiu în realitate, dacă nu m-aș controla un pic”, a mai povestit atunci interpretul rolului Ardiles din "Las Fierbinți".

Și-a cumpărat casă în Spania

Pentru că îi place clima din Spania, Mihai Mărgineanu și-a cumpărat casă pe Costa del Sol. Invitat în podcastul lui Teo Trandafir, actorul a spus mai multe despre noua lui reședință. 

„Acolo e credit! Oricine poate să facă, numai că trebuie să te agiți un pic. Mi-am făcut credit la banca spaniolă cu actele din România, de la ANAF, cu traduceri, a durat șase luni toată șmecherie”, a povestit actorul-pilot în cadrul podcastului lui Teo Trandafir. „Mă chinui să pot să îmi asigur viitorul ăla, poate că Dumnezeu o să râdă când îi spun planurile mele de viitor, dar eu măcar încerc să fac ceva. Și asta e ideea să stau mai mult acolo. Pentru că e cald, e marea ... clima se schimbă... Asta a fost ideea să îmi găsesc un loc. Poate peste 10 ani nu o să îmi mai placă, pot să o vând și să plec în altă parte”, a  dat din casă Mărgineanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro