Milionarul Viorel Cataramă dă moda la mall! Apariția care i-a frapat pe toți

Omul de afaceri Viorel Cataramă arată brici și la birou, dar și la cumpărături. Se îmbracă numai de la casele mari de modă și reușește să fie o prezență șic, în tendințe, chiar și la o banală ieșire la mall. 

cub viorel catarama png

Ne topesc căldurile, vorba cântecului celor de la Body&Soul, așa ca omul de afaceri Viorel Cataramă a renunțat la hainele scorțoase și a trecut la cele lejere, de vară. Asta cel puțin când iese din casă, la o sesiune de cumpărături, la mall. Omul de afaceri e într-o formă de zile mari, e fâșneț și îmbrăcat după ultimele tendințe în materie de modă. 

Așa a fost surprins Viorel Cataramă de către paparazzii Click!, zilele trecute, la mall Baneasa. Omul de afaceri atrăgea atenția de la o poștă cu stilul dezinvolt. Îmbrăcat lejer, în tricou și cu o pereche de jeanși, Cataramă a făcut furori la mall cu … încălțămintea: o pereche de șlapi ultima fiță! 

Milionarul nu s-a sfiit să se afișeze în papuci la cumpărături, așa că a făcut turul magazinelor în mall, ca la plajă.

După ce a făcut cumpărăturile, afaceristul s-a întors din drum ca să recupereze un bon fiscal de la florărie. Viorel Cataramă a cumpărat, de altfel, un cadou, pesemne pentru vreun sărbătorit, dar părea cam “dezorientat” în peisaj. 

Ce avere are Cataramă?

Viorel Cataramă( 67 de ani) este un influent om de afaceri, care în 2019 și-a dorit să devină chiar preşedintele României. Cataramă deţine o avere impresionată, are multe bunuri, multe firme şi este şi un împătimit al artei, căci deține multe piese de muzeu.

Omul de afaceri este căsătorit cu medicul Adina Alberts din anul 2013, iar împreună au o fetiță numită Briana Maria. 

Conform ultimei declarații de avere, depuse de Viorel Cataramă în anul 2019, reiese că afaceristul deţinea, la acel moment, tablouri în valoare de 2 milioane de euro şi plasamente, investiţii directe şi împrumuturi în diverse valute la mai multe persoane fizice şi societăţi de peste 32 milioane lei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
foto front 1 pisica instagram jpg
image 287 jpeg
maria constantin iubit 3 png
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)
femeie sanatate jpg
sursa foto pexels.com
image
image
image
image
2 3 front nastase POZA scaun jpeg
cub bianca dragusanu png
Anamaria Prodan jpg
cub andreea esca png
cub paul ciuci png
crina abrudan mamaia blitz (2) png