Toni Iuruc, trist și abătut după divorțul de Halep! E de nerecunoscut!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Pe Toni Iuruc, divorțul fulger de Simona Halep l-a dărâmat! Omul de afaceri, care înainte era numai cu zâmbetul pe buze oriunde apărea, acum e mai trist și mai abătut decât oricând. Zilele trecute, fostul soț al celebrei tenismene a fost surprins, de paparazzii Click!, ieșind dintr-un restaurant de fițe cu fața lungă și trasă, semn că suferă și acum după Simona, pe care a pierdut-o după doar un de căsnicie.

Toni Iuruc, alt om de când nu mai e cu Simona Halep

Nimeni nu știe de ce căsnicia Simonei Halep cu Toni Iuruc s-a terminat când nici nu începuse bine! Cert este că omul de afaceri suferă foarte tare după despărțirea de tenismenă.

Citește și: Toni Iuruc reacționează în scandalul de dopaj al Simonei Halep: «Vă spun ceva în premieră!»

Se vede chlar pe fața lui, de pe care a dispărut total zâmbetul jovial, afișat atunci când apărea la braț cu Simona. Acum, Toni Iuruc e trist și abătut.

Așa l-au surprins, zilele trecute, și paparazzii Click!, făcând schimb de numere de telefon cu grădinarul unui restaurant, situat în zona de fițe Băneasa. Toni nu era deloc în apele lui și afișa o mină tristă și preocupată, împovărat de problemele din viața personală.

Vezi și: Ion Țiriac, reacție categorică la divorțul Simonei Halep: «Am o mare calitate, una singură...»

Toni a fost ajutat de grădinar să-și alimenteze cu curent nouă mașina de lux, pe care și-a achiziționat-o imediat după divorțul de Simona. Dar nici mașinile de firmă, nici vilele de lux nu pot, se pare, să-i aline supărarea omului de afaceri.

Vestea divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc a picat ca un trăsnet, după doar un an de căsnicie. Cei doi au preferat discreția și au divorțat, amiabil și cu zâmbetul pe buze, pe 8 septembrie, la notar. Mariajul lor a durat cât o ploaie de vară!

Mai urmărește și: Simona Halep, pregătită să devină mamă? A trecut pragul unei clinici de fertilizare

Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, a anunțat Simona Halep pe contul său de socializare, după ce a semnat actele de divorț.

Dacă Simona Halep este la primul divorţ, pentru omul de afaceri acesta este cel de-al treilea mariaj eșuat.

Simona Halep Sursă: Profimedia

Halep, exclusă din lotul național de tenis, în urma scandalului de dopaj!

Anul 2022 a fost unul de coșmar pentru Simona Halep, atât în plan personal, dar și profesional. Tenismena noastră, numărul 10 în clasamentul WTA, a fost acuzată oficial de dopaj, după ce a fost depistată pozitiv cu substanța roxadustat la US Open. Cariera marii noastre tenismene este, în momentan, în picaj, dacă nu chiar terminată într-un mod cât se poate de urât!

Zilele trecute, Simona a mai primit o nouă lovitură, fiind exclusă din lotul național de tenis pentru anul 2023, în urma scandalului de dopaj. Ca urmare a cestei decizii, Halep nu va beneficia în mod gratuit de facilitățile oferite de Centrul Național de Tenis, și nici de cele oferite de Complexul Olimpic de la Izvorani, acolo unde sportiva noastră obișnuia să se antreneze.

În lotul național pe care îl întocmim la federație se regăsesc jucătoarele clasate între locurile 1 WTA și 200 WTA. Ele intră automat și asta înseamnă că pot folosi gratuit facilitățile de la Centrul Național de Tenis și de la Izvorani. Lotul de senioare se întocmește pe baza clasamentului WTA.

Dintre jucătoarele din lotul național, sunt selectate pentru Fed Cup cele mai în formă. Iar dacă este nevoie, se pot lua jucătoare și din lotul de tineret. Noi nu scoatem pe nimeni din lot decât dacă se accidentează sau face ceva disciplinar”, a explicat antrenorul federal Gabriel Morar, conform prosport.ro.

Simona Halep (31 de ani) e află, în prezent, în proces pentru a-și demonstra nevinovăţia, după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat la US Open. Dacă va fi găsită vinovată, tenismena româncă va fi suspendată din tenis pe o perioadă de la 2 la 4 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net