Viviana, probleme cu parcarea? Soția lui Mirel Rădoi dă rateuri în trafic!

Ultima actualizare:

Viviana Rădoi conduce sute de cai putere! Soția fostului selecționer al României face senzație prin oraș la bordul unui bolid de lux, în valoare de 450.000 de euro. Are cu ce, dar, vorba aceeea, nu prea ai cu cine! Pentru că Vivana mai dă și rateuri în trafic.

cub viviana radoi png

Viviana Rădoi, soția fostului selecționer al României Mirel Rădoi, trăiește pe picior mare, nu așa! Viviana a primit de la soțul ei, mare colecționar de mașini de lux, un bolid de fițe cu care-și face de cap prin oraș.

Viviana face senzație ori de câte ori apare la volanul superbului Lamborghini, pentru care Mirel Rădoi și-a ușurat conturile de 450.000 de euro. Soția fostului selecționer a fost surprinsă, zilele trecute, de paparazzi Click!, mergând la un salon de înfrumusețare din Nordului. Viviana arată trăznet de când merge pe la clinicile de înfrumusețare, că doar nu-i de ici de colo să fii soția lui Mirel Rădoi.

Din păcate, cu condusul doamna Rădoi nu stă tocmai bine, căci, de fiecare dată, mai face câte o boacănă în trafic. Așa că, ajunsă în fața salonului de înfrumusețare, Viviana a parcat, cum altfel, decât neregulamentar.

Vivina a mers să se răsfețe de această dată la masaj. După două ore, soția lui Mirel Rădoi a demarat în trombă către casă. La destinație însă, a avut parte de o surpriză neplăcută, accesul în parcarea imobilului fiind blocat de o altă mașină. Nervoasă, Viaviana și-a lăsat mașina în stradă și a intrat în casă vociferând de mama focului .

Viviana Rădoi este de peste 20 de ani jumătatea fostului selecționer al echipei naționale de fotbal, Mirel Rădoi, fiind considerată una dintre cele mai frumoase soții de fotbaliști de la noi.

Mirel a cheltuit 6 milioane de euro pe maşini şi pe ceasuri!

Viviana conduce bolidul de 450.000 de euro pe care Mirel Rădoi l-a achiziționat anul trecut. Este vorba de un Lamborghini Urus Mansory, care are 641 de cai putere şi care are nevoie de 3.6 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h.

De altfel, fostul selecţioner al României îl concurează pe naşul său, celebrul Gigi Becali, la capitolul bolizi de lux. Rădoi deține o colecție impresionantă de mașini. Ultima dată, fostul selecționer a fost suprins pe străzile Capitalei conducând o limuzină Rolls-Royce Cullinan Billionaire, cel mai scump SUV din lume, în valoare de 600.000 de euro.

Rădoi a cheltuit o avere, de-a lungul timpului, nu doar pe mașini, dar și pe ceasuri. A dat 200.000 de euro pe un ceas de lux, marca Richard Mille.

Mirel Rădoi este unul dintre cei mai bogați sportivi români 

Mirel Rădoi este unul dintre cei mai bogați oameni din fotbalul românesc. A câștigat nu mai puțin de 15 milioane de euro în cariera sa de jucător. Selecţionerul a recunoscut că a cheltuit pînă acum aproximativ 6 milioane de euro numai pe maşini şi pe ceasuri.

Viviana, partenera de viață a fostului selecționer al României, este originară din Drobeta-Turnu Severin. Cei doi sunt împreună din 999, dar s-au căsătorit religios de abia în 2002. Nașii lor de cununie sunt patronul Stelei, Gigi Becali, și soția sa, Luminița. Mirel Rădoi și Viviana au făcut cununia civilă abia în 2009. Cei doi au împreună 3 copii: un băiat, pe nume Dennis (17 ani), și două fete, Ingrid (14 ani) și Katie Alisha (7 ani).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
banner biserica gigi becali png
image
actualitate.net
image
actualitate.net