A rupt tăcerea! Ce relația are Andreea Antonescu cu mama sa: „Erau alte vremuri”

Ultima actualizare:

Andreea Antonescu, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din industria muzicală românească, a discutat deschis despre relația pe care a avut-o încă din copilăria cu mama sa, Mioara Roman. 

Andreea Antonescu, despre mama ei / foto: Colaj Click!
Andreea Antonescu, despre mama ei / foto: Colaj Click!

Fosta membră a trupei Andre a dezvăluit că relația cu cea care i-a dat viață era una destul de strictă, ținând cont de vremurile de atunci. În schimb, a mărturisit că își dorește să fie o bună mamă și prietenă pentru cele două fiice ale sale: Sienna și Venice Victoria. 

Andreea Antonescu: „Părinții mei au făcut exact ce au considerat ei mai bine”

Prezentă în cadrul unui podcast, artista a mărturisit că relația cu mama ei a fost una destul de strictă, nu așa cum se obișnuiește în zilele noastre. Totuși, nu poate trece peste faptul că atât mama, cât și tatăl ei, le-au oferit ceea ce au considerat că este mai bine atât pentru ea, cât și pentru fratele ei. 

„Am avut relația aceea strictă de mamă - copil. Erau alte vremuri în perioada respectivă, nu putem să comparăm. Sunt conștientă că părinții mei au făcut exact ce au considerat ei mai bine pentru mine și pentru fratele meu, pentru a ajunge oameni zdraveni, cum ziceau ei, în viață.”, a spus Andreea Antonescu, în cadrul unui podcast. 

„Sunt mamă înainte de toate și vreau să-mi mențin acest statut”

Andreea Antonescu este mama a două fete: Sienna Spak, din fosta căsnicie cu Traian, și în urmă cu doar câteva luni a născut o fetiță, Venice Victoria, rezultată în urma relației cu jurnalistul Victor Vrînceanu.

Vedeta a recunoscut că își dorește să fie o bună mamă și prietenă pentru fetele ei, ca ele să găsească în ea susținerea de care au nevoie. 

„Am două fetițe, Sienna este deja în pragul adolescenței. Îmi doresc foarte mult să fiu și prietena ei, îmi amintesc cum eram și eu la 12 ani, îmi dau seama că are nevoie de susținerea mea. Sunt mamă înainte de toate și vreau să-mi mențin acest statut, dar pe de altă parte vreau să și găsească în mine cea mai bună prietenă.

Îmi doresc ca și atunci când, nu știu, se simte puțin mai rău, să aibă încredere în mine, să poată să vină să-mi povestească orice situație.”, a mai spus ea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net