Andreea Antonescu spune adevărul despre relația cu Bordea: „Sunt dezamăgită, mâhnită”

Ultima actualizare:

Andreea Antonescu rupe tăcerea și face lumină în ceea ce-l privește pe Cătălin Bordea. La scurt timp după divorțul lui de Livia, surse din anturajul comediantului au declarat în exclusivitate pentru Click! faptul că fosta parteneră de viață a jurnalistului Victor Vrînceanu ar fi încercat să fie mai mult decât prietenă cu el. 

Andreea Antonescu și Cătălin Bordea / foto: Colaj Click!
Andreea Antonescu și Cătălin Bordea / foto: Colaj Click!

 „M-a zăpăcit cu mesaje noaptea! Recunosc că nu aș fi zis nu, dar după ce am stat de vorbă cu ea mai mult, mi-am dat seama că nu e ce trebuie…Asta îmi lipsește acum după ce trec prin ce trec cu Livia. Mi s-a părut ciudat că vorbește foarte urât de fostul ei. Tot insista că ea e mamă și nu poate să suporte ce voia ăla. Așa că am hotărât să o dau ușor, ușor în prietenie cu ea”, ar fi povestit Cătălin Bordea, în fața prietenilor. 

La scurt timp de la apariția acestor informații, Andreea Antonescu a oferit și un răspuns și neagă cele apărute în presă. Dimpotrivă, s-a declarat dezamăgită pentru faptul că oamenii nu mai cred că între o femeie și un bărbat nu poate fi nimic mai mult decât o amiciție. 

Andreea Antonescu: „Sunt dezamăgită, dezgustantă, mâhnită” 

Andreea Antonescu, dezamăgită de zvonurile apărute în presă / foto: Colaj Click!
Andreea Antonescu, dezamăgită de zvonurile apărute în presă / foto: Colaj Click!

Într-un interviu acordat recent presei, fosta membră a trupei „Andre” precizează că între ea și fostul coleg de la America Express nu a existat nimic altceva decât o prietenie. 

„Nu trebuie să fie nicio reacție. (...) Nu sunt eu cea care trebuie să dea vreo explicație. Tot ce pot să îți spun este că sunt dezamăgită, mâhnită că se pleacă de la o idee sinceră, dezinteresată și bazată strict pe prietenie...”, a precizat Andreea Antonescu, potrivit publicației ego.ro

„Înainte de orice, mi-ar plăcea să mă bazez pe informațiile pe care voi le aveți despre mine, ca om, de-a lungul vieții. Nu mai discutăm de cuvintele pe care atât Cătălin Bordea, cât și Nelu Cortea, le-au adresat de-a lungul timpului despre mine. Repet, este un subiect pe care eu îl vreau închis.”, a adăugat ea, pentru sursa menționată anterior.   

Vedeta consideră că între un bărbat și o femeie poate exista o relație bazată doar pe prietenie. Într-un final, vedeta a mărturisit că pentru ea acest subiect este unul închis și nu dorește să mai comenteze pe marginea lui. 

image
image
image
image
image
image
banner miami bici png
Aris si Alexia Eram jpg
2 will smith shutterstock 117907570 jpg jpeg
banner Aida Parascan png
banner irina loghin png
banner Nicoleta Voicu png
anamaria prodan 7 jpg
cub dan bittman png