Adela Popescu a recunoscut în lacrimi. De ce a renunțat, de fapt, la televiziune: „Acela a fost momentul când am zis stop”

Ultima actualizare:

Adela Popescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre un subiect care o sensibilizează, mai exact, momentul în care a renunțat la televiziune. Vedeta a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a retras din lumina reflectoarelor, în ciuda faptului că se regăsea complet în acest domeniu.

De ce a renunțat Adela Popescu la televiziune / colaj: Click!
De ce a renunțat Adela Popescu la televiziune / colaj: Click!

Adela Popescu este fără doar și poate, una dintre cele mai îndrăgite vedete TV de la noi. De-a lungul timpului, soția lui Radu Vâlcan s-a bucurat de un succes colosal pe plan profesional și a fost dorită pe micile ecrane la scară largă.

 Deși activează de mai bine de 2 decenii în industria televiziunii și a reușit să cucerească inimile multor români, vedeta are ceva timp de când a încetat să mai apară la TV. Până acum, Adela Popescu nu a vorbit despre ce a determinat-o să facă acest pas, cu toate că fanii au fost mereu curioși să afle.

Adela Popescu: „Efectiv nu mai puteam fizic”

Ei bine, recent, în cadrul podcastului susținut de Mihai Morar, aceasta a explicat motivul retragerii ei de pe micile ecrane. Soția lui Radu Vâlcan a mărturisit că după fiecare naștere s-a întors destul de repede la muncă, însă după ce a născut cel de-al treilea copil, aceasta a decis să ia o pauză de la marea sa pasiune. Adela Popescu susține că era epuizată, stresată și a simțit că are nevoie de odihnă și de mai mult timp petrecut cu familia.

„Eu m-am întors repede la muncă după fiecare naștere. Dar la a treia, când veneam acasă de la emisiune, eram terminată. Mă așezam în genunchi să mă joc cu cei mici și în mintea mea era doar: Vreau să mă întind și să dorm! Mi-am dat seama că ceva nu era ok și acela a fost momentul în care am zis stop. Efectiv, nu mai puteam fizic”, a declarat Adela Popescu în podcastul lui Mihai Morar.

Adela Popescu vrea să petreacă cât mai mult timp alături de copii

Adela Popescu și-a imaginat că va avea timp pentru toate și că va rezista sub presiune. Ulterior, celebra actriță și-a dat seama că viața de familie, dar și cea profesională îi dau mari bătăi de cap. Deși credea că se va putea dedica celor mici și că va petrece mult timp cu ei, nimic nu a fost așa. Astfel că, vedeta a decis să renunțe la locul de muncă pentru a fi mereu prezentă în sânul familiei.

„Am și 20 și ceva de ani de muncă intensă în spate, așa că îmi imaginam că o să le fac clătite și omletă înainte să plece la școală, dar nici gând de așa ceva. Le întind ceva pe pâine, pentru mine e o victorie când îi urc pe toți trei în mașină. Lucrurile nu sunt așa cum mi le-am imaginat, dar sunt valoroase pentru mine. Momentele astea rămân în amintirea mea și cel mai important, în amintirea lor”, a mai spus prezentatoarea Tv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net