Adrian Cojocaru și-a anunțat plecarea de la Digi 24: „După 11 ani...”

Jurnalistul Adrian Cojocaru și-a anunțat recent plecarea de la Digi 24 pe rețelele de socializare, acolo unde le-a explicat urmăritorilor săi și care este motivul pentru care nu îl vor mai vedea, cel puțin pentru o perioadă, pe micile ecrane.

image
Adrian Cojocaru a părăsit echipa de la Digi 24 Foto: Facebook

Adrian Cojocaru se poate mândri cu o experiență de 15 de televiziune, perioadă în care a trecut, treptat, de la funcția de reporter de teren la cea de prezentator sau moderator.

Adrian Cojocaru și-a anunțat plecarea de la Digi 24

Acesta a anunțat însă, vineri, 29 iulie, că se desparte de Digi 24, după 11 ani în care a activat în acest trust media.

Finalul unui drum. După 11 ani, primii 2 la Timișoara și ultimii 9 în București, mă despart de Digi 24. Am avut posibilitatea să învăț enorm de la mulți oameni foarte buni și să fac ceea ce mi-a plăcut, indiferent că am fost reporter, șef de secție, EOD, prezentator sau moderator.

Le mulțumesc celor cu care mi-am intersectat drumul și de la care am "furat" meserie. Păstrez ceea ce a fost bun. Mulțumesc, colegi!”, și-a început jurnalistul mesajul.

image
Adrian Cojocaru s-a despărțit de echipa de la Digi 24 Foto: Facebook

Adrian Cojocaru se desparte și de emisiunea „Omul Potrivit”, de la radio

Adrian Cojocaru modera și emisiunea „Omul Potrivit”, de la Digi FM, dezvăluind totodată că nu i se va mai auzi vocea nici la radio, în cadrul transmisiei anterior menționate. 

Cu totul, până acum, s-au adunat 15 ani de televiziune. Cred că am ajuns în acel moment în care am acumulat suficientă experiență încât să preiau complet controlul asupra deciziilor ce țin de cariera mea.

De asemenea, pentru mine se încheie și povestea frumoasă care s-a numit "Omul Potrivit", de la Digi FM. (..). Au fost trei sezoane intense și minunate, în care am învățat foarte mult de la colegi și de la ascultători.”, a mai spus acesta.

adrian cojocaru jpeg
Ce proiecte de viitor are jurnalistul Foto: Facebook

Ce proiecte are în plan Adrian Cojocaru

Jurnalistul a explicat că în perioada imediat următoare va avea parte de o pauză binemeritată, după care va începe un nou proiect.

„Urmează o perioadă de odihnă pe care o aștept de mulți ani și cu o minte fresh să încerc apoi să pun în practică mai multe proiecte la care visez, în zona de media si comunicare.

Până atunci, o să fie treabă multă din toamnă la Nature Talks, un proiect care crește atât de frumos! Intrăm în al treilea an de existență și avem planuri mari cu educația de mediu pentru copii! Așa că, până la drumuri noi, ne auzim aici.A fost o bucurie, oameni buni!Pe curând!”, a conchis prezentatorul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
archie battersbee jpg
cub laura cosoi png
image png
Oana si Mioara Roman jpg
cristina dorobantu
untold jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   las fierbinti copy jpg
the sandman jpg
henry cavill jpg jpeg
foto 1   Marian Olteanu, Clanul jpeg
foto 1 cabral copy jpg
colaj joaquin phoenix lady gaga jpg