VIDEO Imagini șocante la Digi 24! Gândaci de bucătărie se plimbă pe gâtul unei invitate


    Foto: Captură Video
Foto: Captură Video

Se pare că postul de televiziune Digi 24 are probleme cu gândacii în platorile sale de filmare, daca insectele au ajuns să se urce pe invitații emisiunilor, în timpul talk-show-urilor, în direct.

Doi gândaci de bucătărie, „vedete” în direct

Una dintre invitatele dintr-un jurnal de ştiri, medicul Ioana Stăncel, expert în sănătate publică, a fost „invadată”, în direct, de gândaci de bucătărie. Prezentatoarea emisiunii nu a atenţionat-o pe doamna doctor, deşi se observă clar că remarcă faptul că gândacii mişună pe invitata din faţa ei.

Nici cameramanii sau angajaţii din regia de emisie nu intervin pentru a întrerupe imaginile difuzate pe post, deși se putea da un spot publicitar cât timp s-ar fi remediat problema.

În imagini se vede clar cum doi gândaci de bucătărie mişună nestingheriţi pe sacoul, iar mai apoi pe gâtul medicului Ioana Stăncel, care s-a aflat în direct timp de 10 minute. De asemenea, în videoclipul publicat și pe internet, se poate observa cum pe panourile din spate apar, de asemenea, câteva puncte negre, posibil tot gândaci, așa cum au remarcat cei ce au vizualizat clipul video.

oana roman si marius elisei
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
antonia sexy jpg
FotoJet jpg
cub ioana ginghină png
cub iuliana marciuc png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png
4 front doctorita spagara jpg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg