Alexia Eram, în lacrimi din cauza lui Mario Fresh! „O să țin această scrisoare până la sfârșit”

Ultima actualizare:

Mario Fresh a făcut-o să plângă pe Alexia Eram! Frumoasa concurentă de la America Express-Drumul Soarelui a trăit momente pline de emoție în momentul în care a citit o scrisoare primită de la iubitul ei. Vedeta a plâns de dorul lui Mario, iar mesajul transmis de artist a fost copleșitor.

Mario Fresh a făcut-o să plângă pe Alexia Eram

După 7 ani de relație, Mario și Alexia încă reușesc să se emoționeze până la lacrimi unul pe altul, dovadă a stat și episodul din sezoul șase al emisiunii în care Alexia a citit scrisoare de la iubitul ei.

Capul meu frumos, sunt cel mai mândru din lume de tine, de voi. Mereu am știut că am lângă mine o femeie determinată și ambițioasă. O femeie perfecționistă care nu se teme de încercări și obstacole.

Acum vede toată lumea ce luptătoare am lângă mine și de unde îmi vine toată motivația și inspirația mea ca artist. Te iubesc! Nu am cum să îți descriu în cuvinte cât de fericit sunt pentru tine că ai parte de această experiență și vreau să știi că tu pentru mine deja ești o câștigătoare, dar nu numai pentru mine, alături de Aris, știind cum voi reușiți cel mai bine să vă impulsionați unul pe celălalt, știu că vă veți întoarce acasă cu marele trofeu și cu multe amintiri amuzante, pe care abia aștept să le ascult.

Stai pe Drumul Soarelui, capul meu frumos și strălucește la fel ca el”, i-a scris Mario iubitei lui, Alexia Eram. „Mulțumesc! Și eu te iubesc!”, a venit imediat replica ei.

Abia aștept să îl văd pe Mario. Mi-e foarte dor de tine, Cap! Noi ne spunem cap, nu știu de ce, pur și simplu. Mi-a spus cândva că am cap frumos și a rămas așa. Eu sunt capul lui și el e capul meu. Mi-e foarte dor de el și abia aștept să îl văd. O să țin această scrisoare cu mine până la sfârșit”, a adăugat influencerița.

Cadou inedit de ziua mamei lui Mario Fresh

Ei bine, Mario nu doar pe iubita sa reușește să o emoționeze, ci și pe mama sa! De ziua sa de naștere artistul i-a făcut un cadou cu totul deosebit. În semn de dragoste și apreciere artistul i-a cântat mamei lui una dintre melodiile sale cele mai iubite.

Din imagini putem vedea cât de emoționați sunt cu toții, însă nu putem trece cu vederea cât de frumoasa este mama lui Mario la 50 de ani. Femeia a purtat o rochie superbă care a avantajat-o foarte mult.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net