Amy Schumer a dezvăluit gluma controversată interzisă la Oscaruri. La ce vedetă face aluzie?

Ultima actualizare:

Amy Schumer, una dintre gazdele Premiilor Oscar 2022, a dezvăluit gluma controversată pe care organizatorii evenimentului i-au interzis categoric să o spună. 

Amy Schumer a dezvăluit gluma controversată pe care nu a avut voie să o spună la Oscaruri
Amy Schumer a dezvăluit gluma controversată pe care nu a avut voie să o spună la Oscaruri

În timpul unui spectacol de stand-up comedy din Las Vegas, sâmbătă, 2 aprilie, actrița de comedie Amy Schumer, gazda premiilor Oscar, a recunoscut că au existat câteva subiecte și glume pe care organizatorii i-au fost interzis să le discute pe scenă, notează The Independent.

Printre acestea s-au numărat aluziile la acuzațiile sexuale împotriva lui James Franco și tragicul incident în care Alec Baldwin a împușcat-o fatal pe regizoarea de film Halyna Hutchins, în timpul filmărilor. 

Citește și Gluma lui Amy Schumer, la adresa lui Leonardo DiCaprio, care i-a lăsat mască pe invitații de la Premiile Oscar

Potrivit Vanity Fair, Schumer a pregătise pentru gala de decernare a premiilor Oscar o serie de glume controversate, iar avocatul vedetei a sfătuit-o să nu dezvăluie niciodată în public despre ce era vorba.

Totuși, Amy Schumer a ales să nu dea ascultare avocatului ei și, în cadrul unui show de stand-up, ea a dezvăluit în fața publicului gluma pe care Academia de Film nu i-a dat voie să o spună. Publicul aflat cu uimire că fragmentul scos din monologul de la Oscaruri, făcea de fapt aluzie la incidentul în care Ale Baldwin a împușcat-o mortal pe regizoarea Halyna Hutchins

„Vreau să prefațez aceste glume despre Oscar spunând că avocatul meu a spus să nu le spun. Nu spune nimănui și nu te supăra pe mine. ,,«Nu privi în sus» este numele unui film? Mai degrabă nu privi în jos pe țeava puștii lui Alec Baldwin.", a spus Amy Schumer, la spectacolul de comedie susținut la scurt timp după Oscaruri. 

Deși lui Schumer nu i s-a permis să facă o glumă despre Baldwin, o versiune revizuită a glumei originale a reușit să ajungă în monologul ei la Oscar: „«Nu privi în sus» este nominalizată. Cred că membrii Academiei nu caută recenzii!”

Alec Baldwin a fost acuzat de imprudență

Anul trecut, Alec Baldwin a zguduit lumea Hollywood-ului, când, în timpul filmărilor pentru producția ,,Rust", a împușcat-o fatal pe regizoarea Halyna Hutchins. Actorul credea că folosește o armă de recuzită, însă, din păcate era un pistol ce conținea gloanțe reale. 

Citește și Alec Baldwin, surpriză uriașă la 5 luni după accidentul tragic de la filmări. Soția de 38 de ani a făcut anunțul

Un proces împotriva domnului Baldwin susține că scenariul de film nu-i impunea să tragă cu o armă atunci când a împușcat-o pe Halyna Hutchins.

Avocații care se ocupă de acțiunea în justiție au descris comportamentul domnului Baldwin și al producătorilor filmului drept „imprudent” și i-au acuzat că nu au respectat protocoalele de siguranță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net