Andrei și Andra Stoica, nașii fiului lui Radu Andrei Tudor! „Unul dintre cele mai emoționante momente pe care le-am trăit”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Pe 30 iulie, prezentatorul Radu Andrei Tudor și-a botezat fiul la o biserică din București, iar nași au fost celebrul cuplu Andrei și Andra Stoica, cei mai buni prieteni ai știristului de la TVR. Click! a stat de vorbă cu celebrul om de televiziune. Iată ce ne-a povestit!

Andrei și Andra Stoica, nașii fiului lui Radu Andrei Tudor! Foto: Click!
Andrei și Andra Stoica, nașii fiului lui Radu Andrei Tudor! Foto: Click!

Super eveniment, în ultima sâmbătă din luna iulie, pentru prezentatorul de la TVR 1, Radu Andrei Tudor, și soția sa, medicul Andreea Tudor. Aceștia și-au botezat fiul, pe David Andrei,  în vârstă de 2 luni și două săptămâni, la mănăstirea Cașin din București.

Sigur te interesează: A născut soția lui Radu Andrei Tudor de la TVR 1

Nașii micuțului au fost luptătorul Andrei Stoica, fosta vedetă din emisiunea "Fermă vedetelor", și soția acestuia, Andra Stoica. 

Citește și : Radu Andrei Tudor s-a însurat 

Ce spune Radu Andrei Tudor, după botezul fiului său! Andrei și Andra Stoica au fost nași

„A fost unul dintre cele mai emoționante momente pe care le-am trăit. Fiului nostru îi vor călăuzi drumul în viață doi oameni importanți pentru noi, Andra și Andrei Stoica, doi oameni extrem de apropiați de sufletul meu.

În biserică am trăit emoții unice atunci când cel mic, David Andrei, a fost cretinat. Și eu și nașul lui ne uitam unul la altul și eram emoționați. Mi-a zis Andrei: "am ajuns să trăim și acest moment, Răducu!".

Petrecerea a fost la un restaurant din Drumul Taberei. Au venit câțiva oameni apropiați de suflet", ne-a povestit prezentatorul Radu Andrei Tudor, vizibil emoționat de botezul primului său copil.

Radu Andrei Tudor s-a însurat în secret, anul trecut

Anul trecut, unul dintre cei mai sobrii prezentatori de știri de la noi s-a însurat în secret. Radu Andrei Tudor, de laTVR 1, s-a căsătorit în septembre cu iubita lui.

„Ne-am cunoscut de ceva vreme, însă pandemia ne-a apropiat, Andreea (28 de ani) fiind medic. Ea este din Sibiu și am stat multe nopți la telefon până să o conving să facă pasul și să se mute în București.

A venit chiar înainte de ziua mea, în luna aprilie. Am simțit că ne cunoaștem de mult și am avut chimie din primul moment. Nu sunt clipe în care să ne plictisim și parcă niciodată nu ne ajunge timpul pentru povestit.

De multe ori se întâmpla că Andreea să iasă din gardă, iar eu să stau cu ea la telefon cât să mă asigur că ajungea bine acasă, date fiind gărzile grele cauzate de pandemia de coronavirus. Ne-am fi dorit să fim mai mulți la starea civilă, dar valul 4 al pandemiei ne-a determinat să chemăm doar membrii familiei", ne-a povestit Radu, care anul acesta a devenit tată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net