Anul 2022, unul greu, dar cu final fericit pentru Iuliana Tudor: „Mă bucur că se încheie”

#Exclusiv Click!

Anul 2022 nu a fost unul tocmai uşor pentru Iuliana Tudor, dar prezentatoarea emisiunii “O dată-n viaţă” de la TVR 1 e antrenată să ia tot ce e mai bun din ceea ce trăieşte.

Iuliana Tudor a pregătit mai multe programe speciale  de sărbători pentru TVR 1 Foto: Marius Bărăgan
Iuliana Tudor a pregătit mai multe programe speciale de sărbători pentru TVR 1 Foto: Marius Bărăgan

La acest final de an, şi-a făcut balanţa celor trecute şi se bucură de prezent, cu gânduri bune pentru viitor. Iuliana a povestit ce programe speciale a pregătit pentru televiziune de sărbători şi cum va petrece anul acesta.

Ce a însemnat pentru tine 2022?

A fost un an greu, cu multe lecţii, aşa că mă bucur că se încheie. Iau din el ce a fost bun şi mă pregătesc pentru 2023. Fiecare program tv pe care l-am realizat a fost făcut cu bucurie, apoi fiecare călătorie alături de cei pe care îi iubesc înseamnă amintiri nepreţuite, m-am bucurat în fiecare zi de părinţii mei minunaţi, pe care sunt recunoscătoare că îi am, fiecare zi în care m-am bucurat de Tudor şi am aşezat în mintea şi în sufletul lui lucruri noi despre viaţă... Cam acestea sunt realizările mele pe anul care se va încheia.

Citește și: Drama Iulianei Tudor: «Am vrut să mă fac medic, ca să o vindec pe mama»

Ne apropiem de Crăciun. Ce înseamnă pentru tine această sărbătoare?

De Crăciun sunt alături de părinţi şi de întreaga familie. Ca în fiecare an, ne pregătim şi ne bucurăm de tot împreună! Crăciunul înseamnă bucuria naşterii pruncului sfânt, iar noi, ca familie, alături de această însemnătate adăugăm recunoştinţă pentru venirea pe lume a lui Tudor. S-a născut aproape de Crăciun şi de aceea i-am pus şi numele Cristian, pe lângă Tudor.

Dar Revelionul, unde şi cum te va găsi?

Revelionul mă găseşte, de regulă, pe scenă, dar anul acesta va fi, probabil,  acasă...

Iată și: Iuliana Tudor, în costumul Mariei Tănase, de Ziua Iei

«Crăciunul înseamnă bucuria naşterii pruncului sfânt»

Apropo de aceste sărbători. Suntem obişnuiţi să te avem în case, prin programele speciale pe care le pregăteşti an de an pentru televiziunea română, pentru finalul de decembrie. Anul acesta în ce producţii te vom vedea, atât de Crăciun, cât şi de Revelion?

Am pregătit două producţii speciale de sărbători, pentru toţi românii, de aici şi din întreaga lume: în seara de Ajun, pe 24 decembrie, de la ora 21.00, se va difuza un program de colinde tradiţionale din toate zonele României, iar în ziua de Crăciun se transmite o ediţie specială a emisiunii „O dată-n viaţă”, care nu trebuie ratată!

Va fi un specatcol extraordinar, cu două generaţii de artişti, dintre cei mai iubiţi: Nicolae Furdui Iancu, Viorica de la Clejani, Matilda Pascal Cojocăriţa, Ion Paladi, Constantin Enceanu, dar şi colegi de-ai lor mai tineri – Alexandru Bradatan, Paul Ananie, Andreea Haissan, Oana Tomoiaga, Gabriel Dumitru. Vă aştept să ne urmăriţi cu drag, pe 25 decembrie, de la ora 21.00, pe TVR 1.

image

Te rugăm să le faci şi celor care ne citesc şi te citesc acum, aici, o urare, pentru aceste sărbători...

Cea mai bună urare în timpul pe care-l traversăm este aceasta: să fim sănătoşi, să avem pace în lumea întreagă, să ne iubim mai mult unii pe alţii, să ne ocrotim şi să ne educăm corect copiii, să avem o ţară aşa cum ne dorim...

Mai citește și: Interviu Iuliana Tudor: „Nu sunt genul care să intre în panică şi să rămână blocată, sunt un om al soluţiilor“

Care este, pentru tine, răsfăţul suprem în această perioadă, de stat mai mult acasă, în familie, pe lângă brăduţ?

Să îl gâdil pe Tudor, în pat, dimineaţa. Acesta este răsfăţul meu perfect...

Obişnuieşti să faci şi tu, la final de an, o listă cu dorinţe sau planuri pentru următorul an? 

Da, dar încă scriu la aceasta. Am pus acolo proiecte noi, câteva locuri în care vreau să ajung în 2023 şi orice înseamnă provocare... Sper să fie un an minunat! Aşa vă urez tuturor!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net