Bravo, Dani! Nu ai stil! Răzvan Simion s-a prăpădit de râs, invitații au rămas mască, după ce l-au văzut îmbrăcat așa

Nici când a fost el mire nu a arătat așa! Dani Oțil a făcut furori în emisiunea pe care o moderează îmbrăcat într-un costum de ginerică “șucar”, cu „euroii” la piept și freza gelată! Prezentatorul a stârnit hohote de râs în postura de ginerică și s-a încadrat perfect la rubrica “Așa nu!”

dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg

A fost mare bășcălie la matinalul Antenei 1, “Neatza cu Răzvan și Dani”. Prezentatorii au organizat o prezentare de modă mai altfel, cu ținute de nuntă, care a stârnit hohote de râs în cascade. Nu de alta, dar așa ținute le întâlnești frecvent pe la nunțile de la noi. 

Dani Oțil  a fost sarea și piperul prezentării de modă, îmbrăcat în ginerică “șucar“ tare. Prezentatorul de la Neatza a fost senzație în postura de ginerică, cu părul tot gelat, cu euroii țâșnind din buzunare și nelipsitul talisman din aur masiv în forme de dolar, care dădea să-i rupă gâtul, nu altceva!

În așa ținută de vis, prezentatorul se încadra perfect la rubrica “Așa nu!”, sau, cum am spune  noi, “Bravo, Dani, nu ai stil deloc!”. De la prezentarea de modă de tot hazul din platoul matinalului de la Antena 1 nu au lipsit nici Florin Ristei, Ramona Olaru (care tocmai ce a primit inelul de logodnă de la iubitul Cătălin Cazacu) și soția lui Dani, modelul Gabriela Prisăcariu, care s-au întrecut cu toții în ținute cât se poate de hilare. 

Dani, la patru ace la propria nuntă!

Dacă acum a îmbrăcat costumul de ginerică “ la mișto”, nu același lucru se poate spune despre ținuta pe care Dani a purtat-o la propria lui nuntă cu Gabriela Prisăcariu. 

Nunta lui Dani Oțil cu modelul Gabriela Prisăcariu a avut loc, în secret, pe data de 15 mai 2021, în aer liber, iar Dani a fost îmbrăcat atunci la patru ace, într-un costum crem, foarte elegant. 

La nunta discretă a celor doi au participat doar apropiații cuplului, nași fiind Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au împreuna un băiețel, Luca Tiago, care va împlini un anișor luna viitoare. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub loredana groza png
cub silvia chifiriuc png
FotoJet jpg
cub acident avioane Heathrow Londra
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
colaj coolio png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
FotoJet jpg
Nord Stream FOTO Shutterstock jpg
Poliţia Română foto Poliţia Română
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Ioana Petric jpg
2 sex and the city jpg jpeg
Costel Bojog, noul jurat iUmor foto Antena 1
ruxi si cristi mitrea jpg
BeFunky collage (10) jpg