Bubu Cernea s-a întors la Pro TV, după zece ani!

Anul 2022 a fost de bun augur pentru Bubu Cernea (28 ani), atât pe plan personal, cât și pe plan profesional! Toate merg ca unse, spunem asta pentru că actorul s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, iar cireașa de pe port o constituie faptul că a fost cooptat în echipa de la Vocea României.

bubu cernea si elena
Bubu Cernea, puștiul minune care bate basul și cu toba mare!

Bubu Cernea, producător muzical la Vocea României

Bubu Cernea, un personaj mult iubit în serialele "Pariu cu viața", "O nouă viață", dar și în proiectul ”LaLa Band”, este acum, țineți-vă bine, producător muzical în cea de-a zecea ediție a emisiunii Vocea României. Da, da, ați citit bine! Pentru că este un tip talentat, Bubu va cânta și live în celebrul show de talente, de la Pro TV.

Trebuie să citești și: O mamă mândră! Crina Mardare și fiul ei, pe aceeași scenă

„Mă bucur foarte mult că am ajuns și aici, la Vocea României, sunt foarte încântat că lucrez alături de colegii mei, cu care colaborez de ani de zile, fără de care n-aș fi putut să fac acest proiect: sunt cu Cristi și Andrei Comaroni, Radu Toacă, Leo Croitoru. Eu și Cristi am colaborat și la "Roată Norocului", de la Kanal D, iar acum suntem aici, la Vocea României.”, a declarat Bubu Cernea, în exclusivitate, pentru Click!

Bubu Cernea, în al nouălea cer alături de Elena Mogîldea, actrița din serialul "Adela"

„M-am și căsătorit după patru ani de relație. Toate lucrurile merg foarte bine, sunt recunoscător. Ne înțelegem foarte bine, avem în comun faptul că amândoi avem legătură cu muzica și serialele în care am jucat amândoi. Am făcut cununia civilă și nuntă adevărată o să o facem la anul, acum am făcut doar o petrecere mică", a declarat Bubu Cernea, pentru Click!

Iată ce am mai scris despre fiul Crinei Mardare: Spionul vedetă: Bubu Cernea e mereu pe drumuri

Bubu și Elena sunt actori, astfel că ambii înțeleg că filmele sunt filme, iar viața reală este cu totul separată. Vorbim de scenele în care atât el, cât și ea pot interpreta momente în care fie trebuie să apară îmbrăcați sumar, ori sărutându-se cu cineva. Este gelos? Ei bine, în familia lor nu există astfel de discuții.

„Eu am vrut, tocmai. Am zis să se sărute dacă se cere, să aibă astfel de scene, pentru că asta este meseria de actor. Mă mândresc foarte mult cu ea, sunt mândru de tot ce a reușit.", ne-a povestit Bubu Cernea, în culisele emisiunii "Vocea României", la debutul filmărilor pentru sezonul cu numărul zece.

Traseul profesional al lui Bubu Cernea

Fiul Crinei Mardare și al lui Mișu Cernea este pasionat de tobe, talent moștenit de la tatăl său. În 2011, Bubu Cernea este cooptat în proiectul LaLa Band, după care a jucat în serialul "Pariu cu viață", apoi în "O nouă viață", de la Pro TV și Acasă.

În 2017, Bubu Cernea a jucat în "Când mama nu-i acasă" și  "O grămadă de caramele", pentru care a compus și coloana sonoră. Ulterior, talentatul actor și-a făcut trupa cu care le acompaniază pe Irina Rimes, Inna sau Alina Eremia în concerte. Cu trupa lui a fost live și la Roată Norocului, iar acum a revenit la Pro TV.

cub andreea antonescu animat gif
sursa foto Pexels.com
FotoJet jpg
298928761 839714603683337 6502115801888948110 n jpg
Anne foto1 GettyImages 140029523 jpg
sursa foto pexels.com
3 florin calinescu a avut coronavirus 2 jpg jpeg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
image
image
image
image
1 Monica Barladeanu123 jpg
3 florin calinescu a avut coronavirus 2 jpg jpeg
FotoJet jpg
maria constantin iubit 3 png
laura musuroaea (6) jpg
AAAABRzLiuBWqPJ49mrNCKcJdX5G6tNm4 jX QCi t1U9AAwqZ5euaHwFhq7CLGEkd5mVInp01WZz5X6IFZMRCpXePcf3Pfa7e982bAkR0mVCEn2yOA14jPA11FqBvE7barYc e0 jpg