O mamă mândră! Crina Mardare și fiul ei, pe aceeași scenă

image
Crina Mardare și Bubu Cerneafoto: Gheorghe Chelu

Fosta solistă a trupei Sfinx Experience este acum profesoară la propria şcoală de canto şi a cam renunţat să cânte în public. Dorul de scenă și de fani nu trece însă ușor, așa că artista Crina Mardare (58 de ani) și-a luat inima în dinți și a urcat pe scenă alături de fiul ei, Bubu Cernea.

Fosta solistă, în prezent profesoară de canto, a fost acompaniată la pian de fiul ei Bubu Cernea, fost membru în trupa LaLa Band, şi de chitaristul Cristi Comaroni.

Crina Mardare a fost invitata producătoarei Ruxandrei Ion într-o vilă din Otopeni, unde se filmează reality show-ul „Dreptul la fericire”, transmis de canalul Happy Channel. “N-am mai cântat de ceva vreme în public şi acum a fost momentul. Îi mulţumesc Ruxandrei Ion pentru invitaţia la ceaiul de la ora 17 şi sper că le-au plăcut celor prezenţi piesele interpretate. Este ceva vreme de când nu am mai cântat în faţa unui public atât de mare”, ne-a mărturisit Crina Mardare.

Cine e Crina Mardare?

Solista s-a născut pe 22 decembrie 1957 şi multă vreme a făcut parte din grupurile musicale 5T, Sfinx Experience şi 3T. În trupa Sfinx a fost colegă de trupă cu Zoia Alecu. Este creatoarea şcolii de muzică Blue Sound şi profesoară de canto la aceeaşi şcoală, unde instruieşte tineri cântăreţi. Crina Mardare este mama bateristului, muzicianului şi actorului de televiziune Bubu Cernea, tatăl acestuia fiind toboşarul şi compozitorul Mişu Cernea. 

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
image png
Katie Washbourne jpg
roland stanescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg