Când începe noul sezon iUmor. Ce surprize îi așteaptă pe telespectatori

Ultima actualizare:

Antena 1 aduce în atenția celor de acasă cel de-al 17-lea sezon iUmor începând cu data de 7 septembrie, de la ora 20.00. Concurenții care vor urca pe scenă vor fi jurizați de Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea şi Cheloo, după cum anunță paginademedia.ro. 

Juriul iUmor / foto: Arhiva Click!
Juriul iUmor / foto: Arhiva Click!

Iubitorii acestui reality-show vor putea urmări fiecare ediție a acestui sezon în fiecare sâmbătă, la televizor, dar și pe platforma AntenaPlay. Ce declarații au făcut cei de la cârma juriului. 

Cosmin Natanticu, declarații despre noul sezon iUmor

Sezonul 17 se va derula sub genericul  „iUmor – Nu e ce vezi la televizor”. Jurații sunt și ei extrem de entuziasmați și au făcut primele declarații despre noul sezon al emisiunii de la Antena 1. Cosmin Natanticu a declarat că apare o rubrică nouă care, cu siguranță, îi va încânta pe telespectatori. 

„Noul sezon aduce surprize şi toate plăcute! Avem concurenţi dintre cei mai talentaţi, care au venit tocmai din Japonia ori din Canada, doar ca să fie pe scena show-ului, invitaţi speciali care vin pentru prima dată în platoul iUmor, dar şi o rubrică nouă, pe care abia aştept să o descoperiţi”.

Emi: „Avem concurenți cu numere care mai de care mai interesante”

Prezentatorii rămân în continuare Emi și Cuza, primul făcând și o declarație în acest sens. 

,,Este al treilea sezon al nostru în calitate de prezentatori şi credeam că le-am văzut, deja, pe toate şi că nimic nu ne mai poate surprinde. Greşit! iUmor nu se dezice, iar sezonul cu numărul 17 ne surprinde din nou! Avem concurenţi cu numere care mai de care mai inedite, astfel că se anunţă un sezon cu multă diversitate, cu de toate, cum ne place nouă să-i spunem!

Avem şi schimbări ale regulamentului, astfel că regulile jocului nu vor mai fi aceleaşi, însă juriul rămâne neschimbat, ceea ce înseamnă că, după trei ani în această formulă, chimia există, iar asta se simte şi se vede. Trebuie să adaug că sunt două personaje care cred cu tărie că nu pot lipsi din niciun sezon iUmor, pentru că ei sunt sufletul, pansamentul concurenţilor şi portarii emisiunii – fără Emi şi Cuza, nimic nu ar mai fi la fel!”, povesteşte Emi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
image
actualitate.net
image
actualitate.net