Vedeta Antena 1 care s-a împrumutat la cămătari și a pierdut 8.000 de euro într-o seară: „Eram samsar...”

Vedeta de la Antena 1 care s-a împrumutat la cămătari și a pierdut 8.000 de euro într-o seară! Este vorba despre Remus Iosub, cunoscut drept Ramore, cel care s-a făcut remarcat în lumea comediei după ce a câștigat sezonul 13 al emisiunii iUmor, unde și-a arătat talentul său comic în fața publicului. Totuși, înainte de a deveni comediant, viața lui a fost marcată de alte provocări și experiențe. Acesta a fost dependent de păcănele și a avut multe probleme din cauza acestui viciu. A ajuns chiar să piardă sume de bani ce se ridică la nivelul miilor de euro!

Vedeta de la Antena 1 care s-a împrumutat la cămătari și a pierdut 8.000 de euro într-o seară
Vedeta de la Antena 1 care s-a împrumutat la cămătari și a pierdut 8.000 de euro într-o seară

Vedeta de la Antena 1 care s-a împrumutat la cămătari și a pierdut 8.000 de euro într-o seară

În trecut, Remus Iosub a trecut printr-o perioadă dificilă, dominată de pasiunea pentru jocurile de noroc, care i-au adus mari probleme financiare. În acea perioadă, el era implicat în comerțul de mașini aduse din străinătate, pe care le vindea în România. Într-unul dintre episoadele în care s-a lăsat iar ispitit de acest viciu grav, Remus a pierdut câteva mii de euro într-o singură noapte. Acesta avea o sumă foarte mare de bani în portofel, inclusiv o parte împrumutată de la cămătari și a decis să parieze acei bani la jocurile de noroc. După ore întregi petrecute la aparatele de joc, a ajuns să piardă aproape întreaga sumă, rămânând cu doar câteva sute de lei.

remus iosub ramore iumor jpg

Această experiență a fost o lecție dură pentru el, care l-a determinat să-și schimbe radical perspectiva asupra vieții și să se concentreze pe pasiunile sale creative, precum comedia.

„Ultima oară când am jucat la păcănele am pierdut 8.000 euro. 3.000 euro erau bani luați cu camătă, plăteam pinci la ei 300 euro pe lună, 10%, și 5.000 erau bani agonisiți cu muncă și cu trudă. Eram samsar pe vremea aceea și plecam în fiecare săptămână în Germania să cumpăr mașini, mă întorceam, le pregăteam, le puneam pe Internet. Cu o seară înainte să plec în Germania, vândusem toate mașinile, am zis să joc 100 euro, că cine știe. M-am dus la sala de jocuri. Am jucat acolo până la patru dimineața, am pierdut aproape toți banii, mai aveam câteva sute de eli”, a povestit Ramore, pe TikTok.

image
image
image
image
image
image
poza1 jfif
Banner Oana Turcu
Gica si Marilena Hagi Captura Orange Sport jpg
Banner Emily Burghelea
Banner Mihai Traistariu
1 rihanna foto bun jpg jpeg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shuttestock jpg
Banner înmormântare Ileana Stana Ionescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net