Un fost câștigător al emisiunii iUmor divorțează! „Ne-am despărțit de la prea mult bine”

Remus Iosub aka Ramore, așa cum a devenit cunoscut atât pe rețelele de socializare, cât și în cadrul emisiunii „iUmor”, pe care a și câștigat-o, traversează un nou capitol al vieții lui. Denisa Drăgan, femeia care i-a devenit soție în urmă cu aproximativ două luni, a anunțat separarea de tatăl fetiței sale, Alba. 

Denisa și Remus divorțează / foto: Social media
Denisa și Remus divorțează / foto: Social media

Remus Iosub și Denisa Drăgan au intrat în atenția publicului acum ani în urmă, prin prisma separărilor scandaloase pe care le aveau expuse în social media. Când credeau că tot greul a trecut, cei doi au devenit părinții unei fetițe minunate. Din păcate, mariajul lor a ajuns la final. Motivul? Îi afli din rândurile de mai jos. 

Denisa a anunțat despărțirea de tatăl fiicei sale 

Acum câteva zile, frumoasa brunetă anunța, prin intermediul unei postări pe Instagram, faptul că ea și Ramore au decis să meargă pe drumuri separate. Au concluzionat că nu pot conviețui împreună, dar se vor dedica amândoi creșterii fiicei lor. 

Recent, pe platforma de socializare TikTok, Denisa a vorbit, din nou, pe marginea subiectului divorțului, după ce a primit un mesaj în care i s-a urat: „Casă de piatră!”

„Bine că ai venit să îmi urezi casă de piatră în plin divorț. Ne respectăm prea mult, ne adorăm prea mult, ne dorim prea mult și ne-am despărțit de la prea mult bine! Am lăsat totul la Insta Story, am și cerut să nu ni se pună întrebări. Da, am postat un story în care am spus că ne-am separat.

Este logic că îmi vedeți activitatea de pe rețelele sociale și mie și încă soțului meu. Vedeți că nu mai locuim împreună, eu sunt la mine acasă, el e la el acasă. Nu a înșelat nimeni pe nimeni, cel puțin eu așa sper”, a prezicat Denisa Drăgan prin intermediul platformei TikTok.

Detaliul care a creat multă confuzie 

În ciuda veștii că cei doi se află în plin proces de divorț, fanii nu au putut să nu observe faptul că atât Denisa, cât și viitorul fost soț, încă mai poartă verighetă.

„De ce toată lumea vorbește de divorț când ea încă poartă verigheta? Și el la fel. Poate e doar o perioadă și se vor împăca”, a spus o internaută.

„Probabil le mai poartă .. din respect, iubire .. pentru omul iubit și tatăl fetiței ei! Nu este așa ușor să arunci așa totul.. mai ales când mai este și un copil și iubire...”, a răspuns un alt internaut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
Banner Alin Panc
banner jador png
banner ioana nastase png
lavinia parva jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net