Ramore de la „iUmor”, replică dură pentru mama copilului său. Cum reacționează, după ce a fost acuzat că nu se implică în creșterea copilului

Remus Iosub, cunoscut de public drept Ramore, are o primă reacție în urma acuzațiilor pe care i le-a adus fosta parteneră de viață, Denisa Drăgan, referitor la faptul că nu se implică în creșterea copilului pe care îl au împreună - fetița Alba. 

Ramore și Denisa au divorțat / foto: Arhiva Click!
Ramore și Denisa au divorțat / foto: Arhiva Click!

Recent, câștigătorul „iUmor” a fost prezent în cadrul unei emisiuni televizate și a făcut o serie de declarații în acest sens. 

Ramore: „Încheiem și mergem mai departe”

După destrămarea căsniciei, Denisa și Ramore și-au aruncat cuvinte grele, printre ele fiind unele referitoare la faptul că bărbatul nu s-ar ocupa de creșterea micuței Alba. În urma dezvăluirilor făcut de mama acesteia, comediantul a venit cu o explicație. 

„S-a întâmplat, asta este încă o chestie personală pe care nu am discutat-o și nu am să o discut. Nu îmi place să îmi spăl rufele în public. Până la urmă, am avut o relație, bună, rea cum a fost ea, este mama copilului meu și atunci respectul meu rămâne orice ar fi și de aceea nu discut sub orice formă acest subiect (...) Bineînțeles că mi-aș fi dorit să meargă, mi-aș fi dorit să avem ceea ce este o conduită normală în societatea noastră. Nu s-a putut, asta e, a trebuit să încheiem și să mergem mai departe”, a declarat Ramore, într-un interviu acordat pentru Xtra Night Show.

„Plătim în fiecare lună”

Referitor la faptul că Ramore nu ar avea grijă nici financiar de copil, mărturisește acum faptul că își îndeplinește îndatoririle de părinte așa cum poate și nici nu s-ar pune problema de bani. 

„Încerc să îmi fac îndatoririle de părinte, cât mai bine cu putință și ăsta este scopul meu, nu sunt pe piață să caut acum păsări și nu mai știu ce. Este normal ca un părinte să plătească (n.r. pensia alimentară). Nu este nicio problemă, nu se pune discuția, plătim în fiecare lună cum spune legea. Nu se pune nicio discuție mai ales în zona banilor. Asta este cu totul altceva”, a mai spus Remus Iosub.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
andrei versace a murit jpg
ilona jpg
banner mirabela dauer png
iulia vantur colaj instagram jpg
andrei versace a murit jpg
andrei versace jpg
adelina nunta de lemn jpg
angelina jolie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net