Carmen Tănase a răspuns la cea mai incomodă întrebare. Ce ar trebui să facă un bărbat, pentru a o cuceri: „Vai de capul meu!”

Carmen Tănase, arhicunoscuta actriță din România, a făcut portretul bărbatului care ar putea să-i cucerească inima. Cum trebuie să fie cel care ar intra în sufletul și în viața acesteia. 

Carmen Tănase / foto: Arhiva Click!
Carmen Tănase / foto: Arhiva Click!

Prezentă în podcastul lui Bursucu, îndrăgita actriță a fost provocată să spună cum și ce ar trebui să facă bărbatul care ar dori să o cucerească. 

Carmen Tănase: „Trebuie să aibă ceva!”

Inteligența, dragostea față de animale și, nu în ultimul rând, umorul, sunt calitățile de bază pe care trebuie să le dețină bărbatul care ar putea să-i fure inima celebrei actrițe. 

„Bursucu: Dacă ar dori un bărbat să te cucerească acum, ce ar trebui să facă? 

Carmen Tănase: Vai de capul lui! Vai de capul și de viața lui! Ar trebui să fie ca tata, și nu prea există. Nu neapărat frumos, că nu trebuie să fie acum Adonis. Dar trebuie să aibă ceva, quelque chose-ul ăla neapărat. 

Bursucu: Ce înseamnă deștept pentru tine? Să fi citit foarte multe cărți, sau să poți vorbi cu el despre absolut tot? 

carmen Tănase: Să poată comunica despre orice, să fie informat, să nu fie căzut din Lună, să nu știe din ce lume e. Să aibă umor - dacă n-are umor, s-a terminat! Poate să fie deșteptul deșteptului, c-am văzut și bărbați extraordinar de deștepți care n-aveau pic de umor, și e nenorocire, deci e jalea de pe lume! 

Să se pună la mintea mea cu animalele, să iubească animalele absolut, deci fără această condiție nu există. 

Bursucu: Să fie romantic? 

Carmen Tănase: Nu neapărat, adică să nu fie sirop pe acolo că nu-mi place chestia asta, dar să dozeze cât trebuie. E greu, lasă, e complicat” - a fost dialogul celor doi.

De ce a divorțat de fostul soț 

Victor Parhon este bărbatul cu care Carmen Tănase a format un mariaj. Cu toate acestea, cei doi au ajuns la despărțire, iar motivele care au condus în acest punct au fost expuse public de actriță. 

„Nu eu am decis să divorțez, noi am decis. A fost foarte bine așa. De ce nu am vrut eu să mă căsătoresc, în primul rând? Din instinct, pentru că nu știam, nu mai fusesem măritată.

Dumneavoastră, bărbații, sunteți niște «animale» ciudate, de pradă, și în clipa în care prada este a dumneavoastră, este proprietate. Eu am văzut asta și am zis că eu nu o să fiu proprietatea nimănui.

Eu sunt de sine stătătoare și am zis că eu nu mă mărit. Dar totuși o să vină copilul. Așa și? Ce? Nu o să putem să stăm așa neoficializați sau care este problema? De ce hârtia valorează mai mult decât relația în sine?

Până la urmă, am cedat presiunilor familiei. Apoi, au început mici semne de proprietate și mici râci. Am zis că nu are rost să stricăm prietenia și legătura frumoasă dintre noi. 

Ne-am dus să divorțăm. Am fost întrebați dacă suntem de acord amândoi, dacă avem vreo pretenție, am spus că nu și ne-a declarat divorțați. Am semnat niște hârtii și am plecat de gât. Am rămas împreună, noi nu ne-am despărțit practic niciodată, doar s-a anulat o hârtie.

După divorț s-au schimbat unele lucruri. Eu mă mutasem în altă parte și ne întâlneam cum se întâlnesc doi oameni când se tatonează, nu mai ești obișnuit cu persoana respectivă. Asta a durat până la sfârșitul lui.

Noi ne-am mutat împreună înainte de a se îmbolnăvi. Tudor, copilul nostru, nu mergea la tatăl lui. Țucu, așa îi zic eu, venea la noi acasă, adică în casa în care mă mutasem. Noi nu am împărțit copilul că nu a fost cazul, noi eram împreună”, a declarat actrița, în podcastul lui Dorin Galben, din Republica Moldova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet Sue Ellen jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image jpeg
drame de vazut pe netflix jpg
emily burghelea jpg
netflix 3733812 1280 jpg
FotoJet (2) jpg
1 dan capatos s a mutat la antena stars jpg jpeg
netflix pexels jpg
banner dana savuica png
image
actualitate.net
image
actualitate.net