Cum a dezamăgit-o Al Pacino pe Carmen Tănase. Relația neștiută dintre cei doi actori: „A pierdut trenul...”

Ultima actualizare:

Carmen Tănase, una dintre cele mai iubite artiste ale teatrului românesc, a făcut recent o dezvăluire surprinzătoare în cadrul emisiunii „Întrebarea Mesei Rotunde", moderată de Marius Manole. În ediția specială difuzată sâmbătă dimineața pe canalul ACASĂ, actrița a discutat despre cariera sa remarcabilă și viața personală, și a povestit inclusiv un episod incredibil care l-a avut protagonist chiar pe faimosul actor Al Pacino.

Relația neștiută dintre cei doi actori
Relația neștiută dintre cei doi actori

Cum a dezamăgit-o Al Pacino pe Carmen Tănase

Carmen Tănase (63 de ani) este o artistă extrem de sinceră și niciodată nu s-a ferit să facă dezvăluiri picante din viața sa. De-a lungul vremii, actrița și-a exprimat mereu pasiunea pentru marele actor internațional. Carmen Tănase postează anual de ziua acestuia mesaje de „La mulți ani”, iar la un moment dat chiar și-a numit o cățelusă „Pacino”. Ei bine, iată că, la un moment dat, a avut ocazia să îl și întâlnească fizic pe idolul său, doar că artista a rămas destul de dezamăgită în urma interacțiunii cu el.

În cadrul emisiunii, Carmen Tănase a relatat cu umor o întâmplare de la un eveniment de prestigiu din Londra. Îmbrăcată elegant de stilistul său de încredere, Cera Mihăilescu, actrița a povestit cum a avut ocazia să îl întâlnească pe legendarul Al Pacino. Carmen Tănase a mărturisit că, deși era încântată să îl cunoască pe actorul american, acesta nu i-a acordat atenția la care spera. Actrița a declarat că Al Pacino "a pierdut trenul", subliniind astfel că actorul a ratat ocazia de a cunoaște o femeie deosebită. 

Mă mai îmbracă Cera Mihăilescu când mă duc și eu undeva. De exemplu, pentru Pacino m-a îmbrăcat Cera. Toată lumea s-a uitat la mine, că eram cea mai drăguță. Moșul ăla nu s-a uitat. Geană eram pe el. El se uita către mine, dar cred că nu vedea nimic”, a spus Carmen Tănase, în emisiunea moderată de Marius Manole.

În ciuda dezamăgirii, Carmen Tănase a subliniat importanța de a rămâne optimist și de a nu lăsa astfel de momente să afecteze bucuria de a trăi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furtuna ploaie soare canicula FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
kanye west profimedia jpg
banner ileana stana ionescu png
megan thee stallion profimedia jpg
image png
Banner Nelu Vlad Azur
WhatsApp Video 2024 07 01 at 14 21 08 mp4 thumbnail png
banner karmen minune png
0 BHQ6vcGUxm4MwY5Z jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net