Ce viciu are Carmen Tănase: „De câte ori mi se oferă...”

Carmen Tănase (63 de ani) se numără printre cele mai îndrăgite actrițe din România. De-a lungul timpului, „Flăcărica” a dezvăluit o mulțime de lucruri despre cariera ei, însă despre pasiuni sau vicii, aceasta a vorbit extrem de rar.

Carmen Tănase / Sursă foto: Colaj Instagram
Carmen Tănase / Sursă foto: Colaj Instagram

Ce plăcere „vinovată” are Carmen Tănase

Pe lângă pasiunile sale legate de actorie, Carmen Tănase are și alte plăceri „vinovate”. În urmă cu ceva timp a fost invitată în podcastul lui Măruță, acolo unde, printre altele, aceasta a vorbit și despre viciile sale. Actrița a mărturisit că îi place cafeaua la nebunie și nu refuză niciodată pe cineva care i-o oferă. Deși bea mai multe cafele pe zi, „Flăcărica” recunoaște că doar una conține cofeină.

„Eu sunt cu cafeaua lipită de mână. Acum n-am venit cu ea pentru că era închis. Să știi că beau una cu cofeină și în rest fără cofeină. Îmi place gustul. Beau, de câte ori mi se oferă o cafea, eu beau. Eu îmi iau o cafea….uite atât e paharul!”, a mărturisit Carmen Tănase, în podcastul susținut de Măruță, în urmă cu ceva timp. 

Cum a reușit Carmen Tănase să slăbească 10 kilograme

Carmen Tănase a trecut prin mai multe oscilații de greutate, de-a lungul timpului. Actrița a mărturisit că a urmat mai multe diete, însă doar una singură i-a adus rezultate. Cu ajutorul acesteia a reușit să slăbească 10 kilograme.

„Am slăbit cu o dietă pe care nu știu cum de nu am folosit-o până acum, îmi vine să îmi dau cu pumnii în cap, pentru că am ținut toate dietele posibile și imposibile.

Eu am fost un om slab, aveam complex pentru că eram îngrozitor de slabă, ca un băț, era ceva îngrozitor, nu aveam nicio formă. După ce am născut a fost ok, după care au început problemele cu tiroida și s-a dat totul peste cap.

Eu am aflat târziu problemele cu tiroida și m-am îngrășat. Și am ținut toate dietele din toate revistele, de pe toate site-urile și slăbeam 3-4 kilograme și puneam 10 la loc”, a declarat Carmen Tănase în podcastul lui Adrian Artene.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Charlotte colaj jpg
image
image
image
image
image
image
andrei voica masterchef 22452500 jpg
image png
Banner Petre Năstase
Banner Almășan Marin Huidu
andreea marin madalina manole jpg
Szilard și Variu sunt marii câștigătorii de la  „Insula de 1 milion”. Foto Kanal D
tamoaki hamatsu colaj captura video jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net