Carmen Tănase, atac dur la adresa bărbaților. De ce i-au plăcut bărbații mai mari: „Sunt mai puțini la minte...”

Carmen Tănase (62 de ani) este una dintre cele mai iubite actrițe de teatru și film din România. Rămasă văduvă de la 39 de ani, actrița a vorbit mereu despre căsnicia dintre ea și fostul soț, regretatul critic de teatru Victor Parhon, care a durat doar trei ani. Deși au divorțat în acte, cei doi au continuat să rămână împreună. În ciuda aparențelor, artista a deschis acest subiect cu mare greutate în suflet, având în vedere cât de mult și-a iubit soțul. Recent, marea actriță a mărturisit ce a atras-o la Victor Parhon, însă a făcut și o remarcă usturătoare la adresa unei anumite categorii de bărbați. 

Carmen Tănase a dezvăluit ce a atras-o la Victor Parhon
Carmen Tănase a dezvăluit ce a atras-o la Victor Parhon

Carmen Tănase, atac dur la adresa bărbaților

Carmen Tănase a declarat că diferența de vârstă dintre ea și regretatul critic de teatru Victor Parhon nu a deranjat-o niciodată. Deși acesta era cu 17 ani mai în vârstă, ei au avut o frumoasă poveste de dragoste, din care s-a născut fiul lor, Tudor. Actrița a menționat că întotdeauna a căutat parteneri mai în vârstă și cu calități asemănătoare celor ale tatălui ei. În Victor Parhon, un om cultivat și bine citit, a regăsit acest model. Ei bine, artista a dezvăluit că mereu a fost atrasă de bărbații mai mari decât ea pentru că cei de aceeași vârstă nu aveau maturitatea necesară pe care ea o admira profund.

„Mie întotdeauna mi-au plăcut bărbații mai mari decât mine, de la care să am ce învăța. Ăștia de vârsta noastră, sunt mai puțini la minte. Băieții se dezvoltă mai greu. Pe bune acum, nu e niciun secret. Erau mai copilăroși, iar eu aveam nevoie de cineva la care să mă și uit cu admirație. Totdeauna am avut nevoie de chestia asta, să mă uit la cineva cu admirație.

Apoi mi-am dat seama că unul ca tata mai greu. Țucu s-a apropiat, bărbatul meu s-a apropiat. Era inteligent, era cultivat, era deștept. El s-a apropiat de taică-miu, că probabil de aia l-am și luat și am și decis să fac un copil cu el”, a declarat actrița în podcastul „Gând la gând cu Teo”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net